Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio 16 golova u LP

Pogledajte gol kojim je Ronaldo ispisao povijest Lige prvaka

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
29.04.2014.
u 21:44

Nitko nikada nije zabio 15 golova u jednoj sezoni Lige prvaka. Ronaldo je dosad bio izjednačen s Lionelom Messijem i Joseom Altafinijem.

Cristiano Ronaldo u rapsodiji Reala na Allianz Areni protiv Bayern zabio je gol za 3:0 u 34. minuti. Portugalcu je to bio 15. gol ove sezone u Ligi prvaka, čime je ispisao povijest ovog natjecanja.

Naime, nitko nikada nije zabio 15 golova u jednoj sezoni Lige prvaka. Ronaldo je dosad bio izjednačen s Lionelom Messijem i Joseom Altafinijem.

Messi je u sezoni 2011./12. zabio 14 golova, dok je Altafini do te brojke stigao u sezoni 1962./63.

Inače, do kraja utakmice Ronaldo je zabio još jedan gol, svoj 16. u Ligi prvaka za uvjerljivu 4:0 pobjedu Reala na Allianz Areni.

>> Kakav potop Bayerna: Real im utrpao četiri komada, asistencija Luke

Komentara 1

BO
bosutska
07:12 30.04.2014.

Sto da recem mislio sam a I malo sam navijao za nijemce kad ono pljuc dobro je sto ne razumijem nogomet pa zato imam pravo na pogreske sada bih volio da igraju protiv Celsea

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije