Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusija:

Pobjeda Lokomotiva, pogodak Jedvaja

Zagreb: Reprezentativci na treningu uoči susreta u Ligi nacija s Portugalom i Francuskom
Marko Prpic/PIXSELL
25.10.2021.
u 21:13

Zahvaljujući ovoj pobjedi Lokomotiv je skočio na četvrto mjesto na ljestvici ruskog prvenstva i sada ima 21 bod, dok je Soči na šestom mjestu s istim brojem bodova. Prvi je Zenit sa 26 bodova

U zadnjoj utakmici 12. kola ruskog prvenstva moskovski Lokomotiv je sa 2-1 u ponedjeljak kod kuće pobijedio Soči, a hrvatski nogometaš Tin Jedvaj je zabio drugi gol za pobjedničku momčad.

Lokomotiv je došao u vodstvo autogolom Igora Jurganova u 41. minuti, a Jedvaj je povećao na 2-0 u drugom poluvremenu u 49. minuti. Na 2-1 je smanjio Joaozinho u sudačkoj nadoknadi na kraju utakmice. Jedvaj je igrao do 66. minute.

Zahvaljujući ovoj pobjedi Lokomotiv je skočio na četvrto mjesto na ljestvici ruskog prvenstva i sada ima 21 bod, dok je Soči na šestom mjestu s istim brojem bodova. Prvi je Zenit sa 26 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije