Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubio djevojku

Pistorius će biti optužen za ubojstvo s predumišljajem

oscar pistorius,ubojstvo (1)
Youtube screenshot
16.08.2013.
u 15:42

Južnoameričko tužiteljstvo objavilo je kako će protiv olimpijca Oscara Pistoriusa podignuti optužnicu za ubojstvo s predumišljajem djevojke Reeve Steenkamp

Oscar Pistorius optužen je za ubojstvo Reeve Steenkamp u svojoj kući u Pretoriji hicima iz pištolja u ranim jutarnjim satima 14. veljače. The Blade Runner pucao je kroz zatvorena vrata kupaonice.

U svojoj obrani Pistorius navodi kako je pomislio da je provalnik, a tužiteljstvo tvrdi da je dobro znao tko je iza zatvorenih vrata te traži za Oscara doživotni zatvor jer se radi o ubojstvu s predumišljajem.

Pistoriusu će optužnica biti pročitana u ponedjeljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije