Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLB liga

Partizan u Ljubljani osvojio peti naslov u nizu

Zagreb Partizan (1)
Petar Glebov/Pixsell
21.04.2011.
u 22:46

Crno-bijeli su u finalnoj utakmici Final foura u ljubljanskoj sportskoj dvorani Stožice slavili protiv domaće Olimpije 74:77.

Bio je to peti uzastopni naslov prvaka regionalne NLB lige za košarkaše beogradskog Partizana. U beogradskoj momčadi prvo ime susreta bio je Jerrels sa 20 koševa, dok je kod domaćih najbolji bio Ilievski s 15 ubačaja.

Večerašnja je Partizanova utakmica bila sedmi uzastopni finale beogradske momčadi na završnici regionalne lige.

Komentara 14

BO
bomba
09:57 22.04.2011.

Gledao sam utakmicu i nisam vidio da su sudci navijali za nekoga, kao što je castrumFF vidio. Samo mi nije jasno kako HTV nije prenosilo finale utakmice kao da mi nismo učesnici te lige.

1M
1Miskec
14:31 22.04.2011.

castrumFF, samo nam nemojte o tome drzati predavanje. Dajete drzavljanstvo stranim kosarkasima. Na vasem bih se mestu stideo. Uopste niste neko ko bi trebalo da komentarise kosarku, vi ste dno evropske kosarke, pa kada igraju oni koji su za vas nedostizni, onda cutite i ucite. Peti put za redom, sedmi put finale, pa to nema kraja srpskom kosarkaskom teroru.

IV
ivoandric
22:54 21.04.2011.

Gospodari prstenova 5 deo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije