Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI MU SE ZAMJENA

Ova godina može biti početak definitivnog Modrićevog pada

Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
13.04.2018.
u 11:35

Mateo Kovačić nije pokazao razinu koja je potrebna da zamijeni Luku, dok je Dani Ceballos previše zelen za tu misiju, ističu Španjolci

Real Madrid ovog ljeta mora pronaći zamjenu za Luku Modrića, piše DiarioGol

Španjolci ističu kako je Lukina kvaliteta neupitna, kako je Real druga momčad s Hrvatom na terenu, no ističu:

- Luka će u rujnu napuniti 33 godine, a teška godina kao ova, u kojoj će također igrati i Svjetsko prvenstvo u Rusiji, može biti početak definitivnog Lukinog pada.

Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
1/12

Mateo Kovačić nije pokazao razinu koja je potrebna da zamijeni Luku, dok je Dani Ceballos previše zelen za tu misiju, dodaju Španjolci, te ističu da predsjednik kraljeva ovo ljeto mora pronaći zamjenu za Modrića.

Kao prvi kandidat spominje se Miralem Pjanić, a Perez bi rado doveo i bivšeg igrača Barcelone, a danas Bayerna Thiaga Alcantaru


 

Komentara 12

BI
billynik
12:52 13.04.2018.

Bijedo novinarska.

AN
Akomeoko_Nevara
14:55 13.04.2018.

sve i kad bi to bila godina pada zašto bi itko kome je Modrić drag o tome pisao? mislim jasno mi je da kakve su ovo novine i čime se bave, pa jučer je naslov bio da su Hrvati optuženi za ustaštvo?! ali ovo je degutantno, vi ste kao hr list koji očito mrzi sve hrvatsko i nitko koga poznam ne bi dao 1 kn za čitati ovo vaše smeće, pa se samo nadam da ćete što prije bankrotirati!

Avatar peet
peet
16:43 13.04.2018.

Luka je u godinama kad je pad normalan. Sto ne umanjuje njegovu vrijednost. Usput smece od clanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije