Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU PRVI PUT

Otkriveno tko je čovjek koji se pred cijelim svijetom skinuo gol, njegova priča je nadrealna

Olmo Garcia
Foto: JON NAZCA/REUTERS/PIXSELL
1/4
09.04.2021.
u 10:57

- Za mene je to način da iskažem čistoću i mir i da pokažem da ste iskreniji prema svemu oko sebe kada skinete odjeću. Nikome ne smetam i mislim da je ovo dobro za društvo - objasnio je jednom.

Manchester United opravdao je sinoć ulogu velikog favorita protiv Granade u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige i stigao do pobjede od 2:0. Prvi je pogodak postigao Rashford u 31. minuti nakon duge lopte Lindelofa, dok je konačni rezultat postavio Bruno Fernandes iz kaznenog udarca u 90. minuti.

A utakmicu je obilježio i jedan ekshibicionist koji se uspio probiti na teren u petoj minuti i nakratko prekinuti susret. Čovjek je bio gol kao od majke rođen, a zanimljivo da je upao na teren iako se utakmice zbog koronavirusa igraju pred praznim tribinama.

I dok je ostatak svijeta u čudu gledao što se događa, nitko u Granadi nije ostao previše iznenađen.

Marca navodi da se čovjek zove Olmo Garcia i da je poznat po tome po što Granadi hoda bez odjeće. Navodi se da to radi kako osvijestio potrebu za "održivosti čovjeka i okoliša".

– Za mene je to način da iskažem čistoću i mir i da pokažem da ste iskreniji prema svemu oko sebe kada skinete odjeću. Nikome ne smetam i mislim da je ovo dobro za društvo – objasnio je jednom.

Marca navodi da je Garcia biznismen, a da se javno počeo skidati nakon ljeta 2016. godine. Od toga su njegove predstave sve češće. Na društvenim mrežama mogu se pronaći snimke u kojima okolo hoda gol.

 

Ključne riječi

Komentara 3

KA
Kakodane
12:34 09.04.2021.

Desničar i ravnozemljaš? Sigurno.

Avatar Navaljni
Navaljni
12:06 09.04.2021.

Ma da, svakakvi egzibicionisti, pervertiti i psihiću su danas birci za "održivost i prirodu". Prirodno im je izvjesiti mlohavca, imati sex s djecom, primati dildo umjesto originala ili žvaliti se i trpati s istim spolom... 🤮

Avatar drug Joža
drug Joža
11:20 09.04.2021.

Nadam se kad su ga uhvatili, da ga nisu jako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije