Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN POSAO

Osijek za Bočkaja dobiva tri milijuna eura, dva igrača Dinama, ali i veliku zvijezdu Prve HNL?!

Zagreb: Utakmica GNK Dinamo i NK Osijek u 16. kolu Prve HNL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
24.12.2021.
u 16:05

Aako se potvrde sva ova nagađanja, Osijek će se itekako ravnopravno boriti za titulu prvaka.

Dinamo je obavio veliki posao dovođenjem Petra Bočkaja iz Osijeka, ali Nenad Bjelica jako dobro zna zašto se odlučo prepustiti konkurentu za titulu tako važnog igrača.

- U ovom trenutku na poziciji lijevog beka imamo igrače poput Jurčevića, Cheberka i mladog Cvijanovića, a ukoliko na tržištu nađemo interesantnog igrača pokušat ćemo ga dovesti u Osijek da bude jak kao i s Petrom Bočkajem - rekao je glavni klupski menadžer Bjelica nakon odlaska Bočkaja i to nisu puste priče.

13.02.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 21. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek. Petar Bockaj, Stefan Ristovski Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, prema glasinama koje kruže oko Maksimira i Gradskog vrta, put Osijeka bi trebali Marko Tolić i Marin Leovac, nogometaši koji bi u Osijeku dobili priliku igrati, nogometaši koje Bjelica iznimno cijeni.

Uostalom, Tolić je nedavno već obavio posljednji pozdrav od navijača Dinama putem Instagrama, a Leovac već neko vrijeme želi otići negdje gdje će moći igrati u mjeri koja bi ga zadovoljila. Uz to, nije tajna da je Bjeličin miljenik.

A tu nije kraj priča o pojačanjima za Osijek... Kristijan Lovrić bi trebao put Gradskog vrta, što bi Bjelici riješilo probleme koje ima na lijevom krilu. Jer, navodno je Bočkaj plaćen tri milijuna eura, baš koliko otprilike Gorica traži za Lovrića.

Dakle, ako se potvrde sva ova nagađanja, Osijek će se itekako ravnopravno boriti za titulu prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 27

AN
antitovari
16:18 24.12.2021.

Ak je to sve istina,Osijek je super prosel

IS
istina00
17:27 24.12.2021.

Sumnjam da su 3 mil.eura +Tolić jer u dinamu nisu retar.dirani da to naprave! Bočkaj jest dobar igrač, ali ne toliko dobar

AN
antitovari
16:11 24.12.2021.

Sretno Leovcu i Toliću,odlični igrači. Žal mi je kaj ih nema više,ali bar nisu otisli u ajduga. U Osijeku budu napredovali i dobro se prodali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije