Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON TRANSFERA

Navijači Osijeka bijesni nakon prodaje Bočkaja: 'Ovo je sprdačina, pokazali smo da smo mali klub'

Osijek u 19. kolu Prve HNL pobjedio Šibenik i preuzeo vodstvo na tablici
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
24.12.2021.
u 15:03

"Ostajemo provincija zuvijek. Što god tko mislio o tome. Ali, kad shvatimo da smo ipak samo mađarska igračka, bit će nam lakše."

NK Osijek na svojoj je službenoj Facebook stranici potvrdio transfer Petra Bočkaja u Dinamo, a navijači plavo-bijelog kluba ovu su vijest dočekali s velikim negodovanjem. Prenosimo neke od komentara navijača.

"Važan je novac, a najboljeg svog igrača i jednog od najboljeg u HNL-u prodajte najvećem konkurentu za naslov."

"Ne možete prodati najboljeg igrača konkurenciji! Tu se sad pokazuje koliko je Osijek mali klub!"

"Hvala klubu što su pokazali da zaslužuju podršku koju imaju, što su pokazali da smo mali klub koji nikada neće ništa napraviti, upravo ste izgubili jednog od 1100... tj.  dvojicu, moga sina."

"Ostajemo provincija i zauvijek ćemo ostati. Što god tko mislio o tome. Ali, kad shvatimo da smo ipak samo mađarska igračka, bit će nam lakše. Koliko god volio ovaj klub, bojim se da iz kaljuže nećemo nikad izaći. Pljuc."

"Osijek ozbiljan klub. Bori se za naslov pa proda najboljeg igrača jednom od direktnih konkurenata za taj isti naslov."

"Radio bi u Mlinaru da mu Osijek nije spasio karijeru nakon incidenta s benzinskom,a sad ovo... Užas."

"Koja smo mi sprdačina od kluba. Ponajboljeg igrača prodajemo glavnom konkurentu za naslov."

"Samo više nemojte pozivati ljude na stadion jer ste upravo ispali iz borbe za prvaka. Ovo je direktna pomoć rivalu da napreduje."

"Hvala vam svima, bili smo i ostali provincija. Sram može biti svakoga tko je ovo odobrio. Fuj!"


 

Ključne riječi

Komentara 13

PE
peronja
18:01 24.12.2021.

pa Bočkaj je bio u Dinamu jedno 3 godine, tako da se sad vraća. Istina, moglo nas je manje koštati.

MI
MisterYes
17:29 24.12.2021.

Neka Bočkaja u Dinamu, ja kao navijač Osijeka znam šta su sve treneri prolazili s njim, a Dinamo toga još nije svjestan... Osim toga, u Osijek dolaze i Tolić i Leovac, a za 3 miliona eura od Dinama, platiti ćemo odštetu Gorici za Kikija Lovrića!! Sve u svemu, mislim da je Osijek bolje prošao...

Avatar Poskok 1
Poskok 1
17:03 24.12.2021.

Hrpa dvoličnih komentara onih koji će sutra promjeniti posao radi 1000 kn ili otići u Njemačku prati suđe za 500 eura više dok istovremeno komentiraju i pljuju po milionskom transferima. Osim toga klub je privatan i financijama raspolaže onaj tko je u njega uložio. Dinamo na vrhuncu prodaje sve svoje igrače pa je opet jači od svih. Nađite si svog "Mamića" po kojem sherete da vam pronalazi zvijezde po kojekakvim lokalnim oranicama i prčijama i napravi od njih novce pa ćete i vi biti klub. Ali nije to baš lako, jel da..., lakše je uvjek hraćkati po nedostižnom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije