Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADAN TRANSFER

Osijek se s Dinamom bori za naslov prvaka, a sada mu je prodao važnog igrača. Bjelica objasnio zašto

Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
24.12.2021.
u 14:47

- U ovom trenutku na poziciji lijevog beka imamo igrače poput Jurčevića, Cheberka i mladog Cvijanovića, a ukoliko na tržištu nađemo interesantnog igrača pokušat ćemo ga dovesti u NK Osijek da bude jak kao i s Petrom Bočkajem - rekao je Bjelica

Petar Bočkaj novi je igrač Dinama. Dojučerašnji veznjak Osijeka s plavima je potpisao višegodišnji ugovor.

Osijek je potvrdio ovaj transfer, a trener i menadžer Nenad Bjelica objasnio je zašto je pustio igrača u klub koji mu je glavni konkurent za naslov prvaka.

- Prije svega hvala Peri Bočkaju na svemu što je pružio NK Osijeku u ovim sezonama što je bio kod nas. Budući da je ulazio u zadnju godinu ugovora i da je njegova želja za napretkom bila velika uspjeli smo se dogovoriti s GNK Dinamo oko njegovog definitivnog transfera i želimo mu u budućnosti puno sreće. U ovom trenutku na poziciji lijevog beka imamo igrače poput Jurčevića, Cheberka i mladog Cvijanovića, a ukoliko na tržištu nađemo interesantnog igrača pokušat ćemo ga dovesti u NK Osijek da bude jak kao i s Petrom Bočkajem - rekao je glavni klupski menadžer Nenad Bjelica.

Oglasio se i Bočkaj.

- Hvala svima u klubu, od teta čistačica do predsjednika, posebno svim trenerima i suigračima. U nogometnom klubu Osijek sam proveo pet sjajnih godina, Osijek je grad u koji sam se zaljubio, ali došao je trenutak za korak naprijed. Hvala i svim navijačima koji su me bodrili i podržavali, s moje strane ovo nije zbogom nego samo doviđenja - poručio je Petar Bočkaj.

Bočkaj u Osijek došao na ljeto 2017. godine iz Lokomotive, prethodno je igrao još za Inter i Maksimir, u mlađim kategorijama za matični Zagorec iz Krapine te Dinamo. Za Osijek je upisao ukupno 149 nastupa u svim natjecanjima, pritom postigao 24 pogotka i dodao 29 asistencija.

>> Pogledajte i stanje na ljestvici HNL-a nakon jesenskog dijela

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


 

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
!zagreb!
15:02 24.12.2021.

Livaja na aparatima.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
19:36 24.12.2021.

Bjelica je trenerčina, sve kuži, majstor i gotovo. Da nije on došao ono bio u dinamo ovi do dan danas ne bi vidjeli proljeće u Europi kao i u cijeloj povijesti dok nije došao Bjelica. Gledao sam Osijek protiv Hajduka, to je granitna čelična momčad u kojoj se točno vidi trenerska ruka. I ovaj potez je vrlo lukav, Osijek neće izgubiti ništa a dobit će jako puno. Zna Bjelica i gotovo.

Avatar The new statesman
The new statesman
15:38 24.12.2021.

Svi smo na aparatima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije