Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(PRE)DUGO ČEKA PRILIKU

Dinamovo dijete putem Instagrama najavilo odlazak iz kluba, navijači ga mole da ostane

Rijeka pobijedila Dinamo s rezultatom 3:1 i plasirala se u polufinale kupa
Matija Habljak/PIXSELL
21.12.2021.
u 10:46

Da se njega pita, Dinamo bi bio prva opcija, ali plavima on to vrlo jasno nije, čak ni kad je momčad "izudarana" izostancima kao proteklih tjedana i mjeseci.

Dinamo je jesenski dio prvenstva završio na prvom mjestu, unatoč silnim problemima na travnjaku i izvan njega, no čini se da im nije kraj. Naime, bliži se odlazak jednog od igrača koji je ponikao u klubu - Marka Tolića.

Taj 25-godišnjak u redove hrvatskog prvaka vratio se devet godina nakon što je kao dječak otišao karijeru graditi u Sesvete, a zatim i Lokomotivu. U njoj se profilirao kao odličan ofenzivni veznjak pa 2020. dobio priliku zaigrati za voljeni klub.

Nažalost, nije dobio previše prilika, čak ni nakon odlaska mnogih igrača ovog ljeta, u prvom redu Lovre Majera. Nekako je bilo očekivano da uđe u sastav, makar s klupe, no nije došlo ni do toga. Kroz 16 utakmica ove sezone skupio je samo 321 minutu na travnjaku.

- Posljednji ples - napisao je na Instagramu, uz fotografiju u dresu Dinama i tagove kao "kraj", "posljednji udarac" i "vukovi" (#wolves - što je i skraćenica Wolverhamptona).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolic (@tolicm)

 

 

Referirao se na dokumentarac "Last Dance" o posljednjoj sezoni Chicago Bullsa Michaela Jordana i Phila Jacksona. Time je zapravo sugerirao da uskoro odlazi, a kad igrač to kaže toliko javno, onda je jasno o kolikom se nezadovoljstvu radi.

- Ne idi. Ostani. Ne napuštaj nas - poruke su koje mu ostavljaju navijači.

Bliže je 30. nego 20. i logično da želi igrati. Zasigurno, da se njega pita, Dinamo bi bio prva opcija, ali plavima on to vrlo jasno nije, čak ni kad je momčad "izudarana" izostancima kao proteklih tjedana i mjeseci.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

PA
pappmisi
10:53 21.12.2021.

Marko Tolic je izvaredni igrac !! Veliki Znalac nogometa !! Nije mi jesno zasto nije dobio 10 utakmica u pocetnih 11 da se dokaze !! Po znanju je medju prva tri igraca Dinama !!

Avatar Charlie1
Charlie1
18:07 21.12.2021.

Marko, ostani! Molim te. Pa ako u nastavku prvenstva ne dobiješ priliku kakvu zaslužuješ onda odi gdje hoćeš i u meni ćeš imati najvećeg navijača. Naravno, Hajduk ne spada u ove "gdje god hoćeš" klubove :D Ali... ostani!!!

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
12:26 21.12.2021.

Kakvi sve krampovi vode klubove nije ni čudo da neki nisu znali prepoznati i jednog L.Majera ,a pogotovo sada malog Tolića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije