Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši paraolimpijac

Oscaru Pistoriusu povećana zatvorska kazna za ubojstvo djevojke

Oscar Pistorius
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
24.11.2017.
u 09:47

Oscar Pistorius ubio je svoju djevojku 14. veljače 2013. godine s četiri metka koje je ispalio iz pištolja kroz zatvorena vrata kupaonice

Južnoafrički paraolimpijac Oscar Pistorius osuđen je na ukupnu zatvorsku kaznu od 13 godina i pet mjeseci zatvora zbog ubojstva svoje djevojke Reeve Steenkamp. 

Lani je Pistoriusu izrečena kazna od šest godina zatvora, ali mu je sud kaznu povećao za još šest godina. U kaznu mu je uračunato i vrijeme koje je proveo u pritvoru.

Oscar Pistorius
1/19

Oscar Pistorius 14. veljače 2013. godine ubio je svoju djevojku s četiri metka koje je ispalio iz pištolja kroz zatvorena kupaonska vrata. Tijekom suđenja tvrdio je da je po noći čuo buku te je mislio kako se u kupaonici nalazi provalnik.

Proslavljenom sportašu su kao djetetu zbog urođene deformacije ispod koljena amputirane obje noge.

Pistorius je bio prvi paraolimpijac koji se ravnopravno natjecao s atletičarima bez invaliditeta na Olimpijskim igrama 2012. godine. Bio je južnoafrički junak koji je nadvladao svoj hendikep.

Komentara 6

MA
MatijaGubecGS
11:34 24.11.2017.

Možda da traži suđenje u Šibeniku.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
00:27 25.11.2017.

Ma za takve krimose treba organizirati javno vješanje. Drugim potencijalnim ubojicama za primjer.

TR
tracy
10:40 24.11.2017.

killer vidi mu se po gubici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije