Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ĆELIJI PRONAĐENI ŽILETI

Oscar Pistorius s ozljedama zapešća prebačen u bolnicu

Oscar Pistorius
Foto: Reuters/PIXSELL
07.08.2016.
u 12:07

Odbacuje tvrdnje o pokušaju samoubojstva

Južnoafrički paraolimpijac Oscar Pistorius, koji je na odsluženju šestogodišnje zatvorske kazne na koju je osuđen zbog ubojstva svoje djevojke, hospitaliziran je zbog ozljeda zapešća, a onda je vraćen u zatvor, izjavio je zatvorski glasnogovornik

Osvajač zlatne medalje na Paraolimpijskim igrama koji je osuđen na šestogodišnjuj zatvorsku kaznu zbog ubojstva djevojke Reeva Steenkamp izvedenog na Valentinovo 2013., odbacio je tvrdnje da je pokušao samoubojstvo, dodao je glasnogovornik.

Novine "City Press" su objavile da je Pistorius, poznat i pod  nadimkom Blade Runner zbog protetičkih nogu napravljenih od specijalnih ugljikovih vlakana, prebačen u subotu sredinom dana u bolnicu.

"Imao je jake ozljede na zapešću i liječnici su mu zavojima omatali ruke", izjavio je za "City Press" neminovani izvor u bolnici.

Jedan zatvorenik iz ćelije pored Pistoriusove je za list kazao da je Pistorius sam sebi nanio ozljede i navodno su njegovoj ćeliji pronađeni žileti.

>> Južnoafrička Republika žalit će se na Pistoriusovu presudu

Komentara 2

OB
ObrenM
13:28 07.08.2016.

Nigeri ce se zaliti radi "velike" kazne za ubojstvo djevojke.Pucao je 4 puta kroz zatvorena vrata "misleci da je provalnik".On nije nista nego manijakalni ubojica naucen da mu se svi klanjaju obzirom na hendikep i gomilu novca.Treba ga pustiti da zavrsi sa poganim zivotom, a ne da nakon kraceg vremena izadje na slobodu i svima se smije.

MX
Mister X
14:28 07.08.2016.

pravomočno osuđeni ubojica za kojega vrijedi zaista ona narodna "u lažima su kratke noge" dakakao i bivši paraolimijac zahvaljujuči i modernoj ratnoj tehnologiji koju su primjenili i u medecini sportu... .................................. Ja kao lajk ne tvrdim ništa nego si mislimslim da onaj tko je naučio da ( osim nogu ima sve ) ; da trči da se kreče po velikim prostranstvima u prirodi slobodi u prostoru. I da ga skave i poštuju , da mu teže jako teže pada zatvor mali prostor bez kretanja, U odnosu na ............suprotno onaj tko je godinama pio spavao pod mostom u jednoj cijevi i bio četo gladan i promruznut, i eto zvršio u čeliji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije