Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT MU PROPADA

Osam godina spavao s bratovom ženom, a sada će u zatvor zbog teške optužbe?

Foto: PA/PIXSELL/Instagram Screenshot
1/4
27.04.2021.
u 10:30

Prema navodima policije, prvo je stradala tadašnja Giggsova djevojka, a potom još jedna ženska osoba u srednjim dvadesetim godinama

Ryan Giggs, legendarni crveni vrag, optužen je za dva fizička napada koja su se dogodila krajem prošle godine, točnije u studenome. Prema navodima policije, prvo je stradala tadašnja Giggsova djevojka, a potom i još jedna ženska osoba u srednjim dvadesetim godinama.

Upravo zbog ovoga incidenta (još jednoga u nizu izvan travnjaka) Giggs je smijenjen s pozicije izbornika reprezentacije Walesa. 

Giggsov je ugled odavno okaljan nakon što se doznalo da je godinama spavao sa – suprugom vlastita brata. Njegov brat Rhodri nije bio tako uspješan na nogometnom terenu, a Ryan je više uspjeha imao i kod ljepšeg spola, pa tako i kod Rhodrijeve žene Natashe. Njihova afera trajala je od 2003. do 2010. godine. Na kraju je sve isplivalo u medije, obitelj Giggs javno se osramotila i međusobno podijelila na dva tabora. Uz Rhodrija je stao samo otac Danny

– Sramim se svog sina Ryana – rekao je Danny kad je poznatiji brat postao velški izbornik. 

Foto: Reuters

A Rhodri je u jednom podcastu progovorio o svojem slavnom bratu Giggsu i aferi o kojoj su pisali tabloidi diljem svijeta. 

– Svatko ima svoju slabu točku. Kad bi Ryan otišao u noćni izlazak, morao bi spavati sa ženama. On je seksualni manijak. Rhodrija je voditelj pitao prezire li svoga brata zbog svega što mu je napravio. 

– Ne, ne prezirem. Žalim ga – rekao je Rhodri i dodao:

– On je imao nevjerojatnu karijeru, ali na kraju se osramotio. Ja nisam za to kriv, sam je birao. Ja sam bio vjeran. Rhodri se, dakako, nakon svega razveo od supruge Natashe, no još uvijek su u kontaktu. 

– Razgovaram s njom svakog tjedna jer moramo odgajati našu djecu – rekao je Rhodri.


Komentara 17

VI
vidum
11:00 27.04.2021.

Lijepo je čuti da se loše stvari, barem ponekad, dogode i lošim ljudima.

FO
foca
10:59 27.04.2021.

Kao katolik ne mogu odobriti spavanje sa bratovom ženom, no nije za to posve kriv Ryan, što više, mislim da je njegova krivnja minimalna, zla žena, poput Eve natjerala ga zagristi jabuku, a jabuka bijaše crvljiva i kisela, vjerojatno još i koštala puuuno novca .. Sramota sa obitelji teško će se sprati ..

PO
portugisac
08:26 28.04.2021.

Šta je u tome toliko interesantno da se ta tema 2 godine vuće po novinama i svako malo kao da je nova, kao da se baš sada desilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije