Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLSKO PRVENSTVO

Opća tučnjava u derbiju: Kraj je već odsviran, ali šake su još dugo letjele po bazenu...

Šibenik: Solaris i Jug u drugoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
10.10.2020.
u 22:57

Bilo je sedam sekundi do kraja, no ništa. Ostao je gol prednosti za domaćine, ali Šparada kao da to nije doživio ili htio prihvatiti pa je nasrnuo na jednog domaćeg igrača

U derbiju 2. kola prvenstva Hrvatske  između VK Mornara i VK Solarisa ne možemo naći zamjerku o manjku uzbuđenja, što rezultatskih, što onih manje sportskih. Naime, domaćini su slavili u napetoj završnici 12-11, no rezultat ipak neće biti ono što će svi zapamtiti s ovoga dvoboja. 

Naime, u posljednjim sekundama su Šibenčani, logično, lovili izjednačenje. U posljednji napad je tako otplivao i vratar gostiju Marin Šparada. Bilo je sedam sekundi do kraja, no ništa. Ostao je gol prednosti za domaćine, ali Šparada kao da to nije doživio ili htio prihvatiti pa je nasrnuo na jednog domaćeg igrača. 

Naravno, nema potrebe ubaciti 'Likvi' da bi se zapjenilo dodatno kada se kršni vaterpolisti naglo uzbude. Domaći, gosti, svi su se obračunali sa svima. Skočili su i oni s klupe, svi su se našli u gužvi. A sve potpuno nepotrebo jer - vrijeme je odavno isteklo.

>> Incident pogledajte ovdje od 1:15:00. 

20.07.2020., Sibenik - Vaterpolsko prvenstvo Hrvatske - utakmica za 3.mjesto Solaris-Jadran. Marin Sparada. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije