Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AJMO, VATRENI

Olmo poslao poruku vatrenima: Pogledajte što im je poručio na hrvatskom

Dani Olmo
Foto: Instagram
1/4
27.11.2022.
u 09:36

Furija je u svom prvom susretu ostvarila rekordnu pobjedu nad Kostarikom (7:0), a prvi pogodak postigao je upravo bivši Dinamovac. Javio se uoči Kanade.

Hrvatska reprezentacija danas će na Svjetskom prvenstvu igrati protiv Kanade. Susret drugog kola skupine počinje u 17 sati.

>> VIDEO: Hrvatski navijači posebna su atrakcija na Souq Waqif tržnici u Dohi

Mnogi su najavili utakmicu i vatrenima poželjeli sreću, a željama se pridružio i bivši igrač Dinama, sjajni španjolski reprezentativac Dani Olmo

Naime, HNS je objavio kako se Olmo u Kataru susreo sa Zlatkom Dalićem, a veznjak RB Leipziga im je odgovorio.

- Hvala vam puno! Želim vam sve najbolje (protiv Kanade, op. a.) i na vašem putu na Svjetskom prvenstvu. Ajmo, vatreni! - napisao je Španjolac na hrvatskom.

Furija je u svom prvom susretu ostvarila rekordnu pobjedu nad Kostarikom (7:0), a prvi pogodak postigao je upravo igrač koji je u seniorski nogomet krenuo na Maksimiru. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 3

KA
kažemja
12:06 27.11.2022.

Olmo je uvijek bio fin,kulturan i dobro odgojen dečko .Prava ljudina .O njegovim nogometnim kvalitetama ne treba trošiti riječi.Već sad je jedan od glavnih igrača Furije.

DR
Draconic5
20:02 27.11.2022.

Olmić

AU
alkos.u.penziji
11:16 27.11.2022.

to on navija da prođemo grupu pa da nas oni u osmini finala izbuše ko sir ementaler

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije