Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su bili u čudu

Đoković nakon poraza napravio nešto o čemu bruji cijeli teniski svijet!

Novak Đoković
Foto: Screenshot
1/2
19.04.2018.
u 19:15

Na početku nikome nije bilo jasno zbog čega je to napravio, ali onda je otkriveno o čemu je zapravo riječ.

Novak Đoković na turniru u Monte Carlu u prva dva kola odigrao je prilično dobro, izbacio Dušana Lajovića i Bornu Ćorića, ali već na sljedećoj prepreci je zastao.

Danas je nakon preokreta u tie-breaku uspio dobiti prvi set, a zatim je glatko izgubio od Dominica Thiema. Sedmi igrač svijeta drugi set dobio je sa 6:2, treći sa 6:3 i plasirao se u četvrtfinale u kojem ga čeka Rafael Nadal.

A nakon tog poraza Đoković je napravio nešto neočekivano. Prvo je pružio ruku svom protivniku i čestitao mu, ali onda je ignorirao suca i prošao kraj njega bez pružanja ruke. Taj detalj nije promaknuo navijačima iz cijeloga svijeta koji su se o tome raspisali na društvenim mrežama.

Na početku nikome nije bilo jasno zbog čega je to napravio, ali onda je otkriveno o čemu je zapravo riječ.

Naime, u jednom trenutku sudac je opomenuo Đokovića i upozorio ga da pripazi na vrijeme stanke koje koristi između gemova. Đokovića je to očito razljutilo pa je vjerojatno smatrao da je i to jedan od razloga njegova poraza.

Statističari su odmah izračunali da Đoković inače koristi 25 sekundi stanke između poena, a kako je danas morao ubrzati, to se vrijeme skratilo na 16 sekundi.

Komentara 46

DU
Deleted user
20:08 19.04.2018.

Nitko nije bio u čudu već samo VL. I nitko drugi na ovome svijetu ovo nije objavio već samo VL.

KR
kruti216
19:51 19.04.2018.

lijepo je što u hrvatskom listu redovno pišete o našem crnogorskom hrvatu

Avatar Ashley
Ashley
19:33 19.04.2018.

Tko o cemu, Vecernji List o Djokovicu. Ajde prestanite vise izdajnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije