Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Čilić nikad lakše do četvrtfinala, Đoković ispao

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
19.04.2018.
u 16:31

U četvrtfinalu Marin će igrati protiv pobjednika susreta Nishikori - Seppi

Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Monte Carlu, i to nikad lakše. hrvatski tenisač bio je slobodan u prvom kolu, u drugom je pobijedio Fernanda Verdasca sa 6:3, 7:6. a danas mu je meč zbog ozljede predao Miloš Raonić.

U četvrtfinalu će igrati protiv pobjednika susreta Nishikori - Seppi.

Nakon što je jučer pobijedio Bornu Ćorića, Novak Đoković ispao je u trećem kolu ATP turnira u Monte Carlu. Bolji od njega bio je Dominic Thiem koji je slavio u tri seta, bilo je 6:7, 6:2, 6:3.

Thiem je bolje otvorio meč, u prvom setu imao je vodstvo 5:2, ali tada nije iskoristio tri prilike za osvajanje seta i došlo je do preokreta pa je bivši prvi igrač svijeta do prvog seta došao nakon tie-breaka.

U nastavku meča Thiem je zaigrao još bolje, Đoković previše griješio i priči je bio kraj. Austrijanac je bez problema dobio preostala dva seta.

Đoković je imao čak 40 neprisiljenih pogrešaka, što je bilo ključno u ovom meču.

Sedmi tenisač svijeta će u četvrtfinalu igrati s pobjednikom dvoboja Nadal - Kačanov.

Komentara 6

TO
Tomi0713
16:40 19.04.2018.

Ovaj Dokovic od kada ne uzima doping sve je gori

IK
ikbmibm
20:37 19.04.2018.

Rafa niže pobjede ,ali ovaj novinar ..ga ni ne spominje, kao da nije NO1

DH
dalibor.hren
18:59 19.04.2018.

Može pobijediti samo Ćorića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije