Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2020.

Oglasili se iz HNS-a o gafu s grbom: Evo što su rekli

Foto: pixsell
1/5
29.06.2021.
u 14:35

"Dakako, HNS odbija svaku pomisao da bi se radilo o namjernom izvrtanju hrvatskog grba koji hrvatske reprezentacije godinama ponosno predstavljaju diljem svijeta"

"Sav tisak na sportsku opremu hrvatske reprezentacije radi tvrtka Sitotisak Decolor, uključujući zastave zemalja za pojedine utakmice", rekli su iz HNS-a nakon gafa u kojemu je javnost primijetila da je hrvatska reprezentacije nosila na sve četiri utakmice dresove s krivim grbom na zastavicama na sredini dresa.

Ispod njih stoji mjesto i nadnevak utakmice, a i zastavica je imala pogrešno početno polje na šahovnici. 

Iz Saveza su još dodali: "Nažalost, dogodila se nenamjerna pogreška u ručnom vektorskom crtanju i potom u tiskanju hrvatske zastavice uoči Europskog prvenstva, koja potom nije primijećena. Hrvatski nogometni savez tražit će odgovornost od tvrtke Sitotisak Decolor te interno disciplinirati djelatnike odgovorne za ovaj nenamjerni propust, zbog kojeg se ispričavamo javnosti i hrvatskim navijačima.

Dakako, HNS odbija svaku pomisao da bi se radilo o namjernom izvrtanju hrvatskog grba koji hrvatske reprezentacije godinama ponosno predstavljaju diljem svijeta", rekli su nam u Savezu te naglasili da od 2014. godine HNS na dresovima nosi državni hrvatski grb."

Ključne riječi

Komentara 48

ME
MediciKM
14:43 29.06.2021.

Bože mili oko čega se radi drama. Čudom se čudim da crkva sv.Marka i dalje stoji postojano....ni potres ni godine nisu je uspjeli srušiti ali sve mi se čini da će uskoro "idiotarije" učiniti svoje. Dajte se ljudi saberite!

NE
neboiznadzagreba2
14:38 29.06.2021.

Što prije doći do ovog dresa i uokviriti ga!

KA
kajbum
14:56 29.06.2021.

Sta cete se ispricavat to je pravi grb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije