Naslovnica Sport Nogomet

OFK Beograd: Prijateljskije nego da igramo s Rusima

31. siječnja 2007. u 19:18 38 prikaza
Tomo Erceg i Dražen Podunavac
Foto: import

Smiren je Dražen Podunavac, sportski direktor OFK Beograda. Ne osvrće se, već gleda samo prema budućnosti. I razmišlja kako svoj klub postaviti na što čvršće noge. Općenito, u OFK Beogradu, trećoj momčadi srpskog prvenstva, mirno je, nema pritiska.
- Mirno čekamo i taj famozni susret s Dinamom. Kod nas nema nikakvog pritiska, sve loše o toj utakmici mi smo saznali iz hrvatskog tiska. Na utakmicu gledam kao na snažnu provjeru za moj klub. Pa, ta je utakmica prijateljskija nego da igramo s Rusima ili Ukrajincima - kaže Podunavac.

Pojasnio je dobre veze Dinama i OFK Beograda. Lani su, kada je dvoboj i dogovoren, u Turskoj dijelili isti hotel, a Beograd je u Kupu Uefe ispao porazom od Auxerrea. Usto, Podunavac, inače nekadašnji igrač Osijeka kojeg je ratni vihor odveo u Beograd, u odličnim je odnosima s obitelji Mamić.
- Naš je trener Dinamu poslao cijelu analizu utakmice protiv Auxerrea - objašnjava Podunavac, koji se nada da neće biti incidenata.

Navijača OFK Beograda u Beleku neće biti.
- Uvjeren sam da neće biti ništa. Pa, nije ovo naša prva utakmica s klubovima iz Hrvatske, već smo igrali s Osijekom. Gluposti mogu raditi ljudi koji žive u prošlosti, koji nemaju nikakve veze sa sportom - zaključio je Podunavac.

Maistra
PROMO
Razvoj karijere u najboljim hrvatskim hotelima

A1 izdvaja za Vas