Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Početnička pogreška

Objavljena nova snimka: Što je radio Rebić kad je Španjolska zabila gol

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain
Foto: STUART FRANKLIN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
29.06.2021.
u 12:05

– Mijenjanje kopački u 37. minuti... Španjolci to kazne. S druge strane, to pijenje vode Gvardiola, to mi isto nije jasno. Kako je uopće ta boca vode završila na tom kraju terena kod njega? Ali to je to odrastanje i sazrijevanje – kaže Dalić.

Hrvatska je pobijeđena u osmini finala Eura u susretu sa Španjolskom (3:5), a jedan od razloga bile su početničke pogreške Ante Rebića koji je usred igre mijenjao kopačke te Joška Gvardiola koji je posegnuo za vodom baš uslijed brzog napada Španjolaca.

– Mijenjanje kopački u 37. minuti... Španjolci to kazne. S druge strane to pijenje vode Gvardiola, to mi isto nije jasno. Kako je uopće ta boca vode završila na tom kraju terena kod njega? Ali to je to odrastanje i sazrijevanje. Sigurno je da ću podvući crtu, napraviti analizu što smo napravili u ovih mjesec dana. Što se mene tiče, ja sam miran, imam ugovor do SP-a, svoj cilj smo do sada odradili, a sada je bitno postići idući cilj, a to je plasman na SP – poručio je danas izbornik Zlatko Dalić te dodao:

– Napravili smo pripremu utakmice kako smo mogli. Kada smo govorili o zamjeni za Perišića, imali smo tri opcije: Brekala, Rebića i Oršića. Stavio sam Rebića jer sam očekivao da će eksplodirati na svojoj prirodnoj poziciji. Vi uvijek imate, normalno, neku drugu ideju. Ali ja stojim iza svojih odluka. Mislim da sam griješio, ali stojim iza svojih odluka.  

Dalić je o Rebićevoj reakciji još kazao:

– Nije bilo napetosti. Luka mu je skrenuo pažnju na tu kopačku, ja mu nisam stigao odmah ukazati na to. Mislio sam da će samo zamijeniti kopačku i da će se vratiti. Da je bilo tako, da nismo primili gol, nitko ne bi ni govorio o tome. 

Snimku ove neobične situacije iz drugog kuta možete pogledati OVDJE

Video – Marko Krnjić komentira ispadanje s Eura: Imamo razloga za optimizam, dobili smo širinu i nove igrače

Komentara 23

DU
dugakita
12:40 29.06.2021.

Nije problem u tome što je Rebić u toj utakmici radio nego je problem što je radio Dalić u tri utakmice dok je Rebić glumio bukvu.

ST
Stipan
12:22 29.06.2021.

Rebić je igrao u Frankfurtu za vrijeme Kovača dobro a poslije i do danas ništa .

HA
HERCEGOVA@AC
13:52 29.06.2021.

Tko je Rebiću dao novi par kopački? Klupa. Tko je glavni na klupi? Dalić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije