Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARGENTINAC U SUKOBU

Cassano odgovorio Wandi: 'Mislim da Icardi ima problem s igračima iz Jugoslavije'

Ivan Perišić
Foto: Screenshot/Twitter
1/2
25.02.2019.
u 12:48

Inter se sada nalazi na trećem mjestu s 47 bodova, devet manje od drugog Napolija, a dva više od četvrtog Milana, dok je Fiorentina deveta s 36 bodova

U susretu Serie A između Fiorentine i Intera koji je završio s rezultatom 3:3 jedna situacija izazvala je burne reakcije u Italiji.

Naš reprezentativac Ivan Perišić u 52. minuti zabio je iz jedanaesterca za 3:1 prednost gostiju, ali sporna situacija dogodila se u 40. minuti kada je za 2:1 zabio Matteo Politano

Talijan je tada proslavio pogodak u stilu Maura Icardija, argentinskog napadača i donedavnog kapetana Intera koji je u posljednje vrijeme u nemilosti trenera i utakmice prati s tribine.

Ovakvo slavlje Politana naljutilo je Perišića koji ga je u jednom trenutku pokušao zaustaviti, što se nije svidjelo Politanu. Talijan ga je potom odgurnuo od sebe.

Neki od komentara spominju navodni sastanak igrača na kojem su dogovorili da neće tako slaviti pogotke i provocirati. 

Nakon utakmice drama se nastavila i u studiju u kojem je glavnu riječ vodila Wanda Nara, po mnogima uzrok problema u svlačionici Intera. 

Smatra se da je to Perišić učinio da se ne dižu nove tenzije oko Icardija, dok ima i onih koji smatraju da je to napravio namjerno kako bi pokazao da je Icardi nepotreban momčadi. 

"U nogometu se događaju nepravde kao što je bio penal protiv Intera, kao što je Perišićeve ponašanje ili kao što je odluka da Mauro ostane kod kuće. Netko tko je davao sve od sebe za ovaj klub sada se prikazuje kao monstrum, što nema veze s istinom", rekla je Wanda nakon utakmice.

U obranu našeg igrača stao je bivši napadač Intera Antonio Cassano

"U Perišićevoj gesti nije bilo ništa loše. Mislim da Icardi generalno ima problem s igračima iz bivše Jugoslavije", smatra legendarni Talijan, a to bi mogla biti istina ako se zna da je Marcelo Brozović 'lajkao' objavu da je Samir Handanovič novi kapetan momčadi. 

"Bore se za treće mjesto dok čekaju Icardija da se oporavi. Potrebni su im njegovi golovi. Da su meni skinuli traku, i ja bih poludio. Ali ne trebaju ga držati izvan tima. Ni klub, ni Spalletti nisu ludi. Svjesni su problema koje imaju, ali trebaju raditi sve u interesu Intera.  Ali prije toga, zbog sebe i svoje savjesti, Icardi mora riješiti neke probleme u svlačionici. Mora razgovarati s ljudima s kojima ima problem. Da se rukuju, pa da vide što i kako u lipnju", dodao je Cassano, što nije najbolje primila Wanda. 

"Mauro mora u svlačionicu rješavati probleme? Dosta s tim glupostima. Nije napravio ništa pogrešno. Pravite dramu gdje je nema", zaključila je žena nogometaša. 

Inter se sada nalazi na trećem mjestu s 47 bodova, devet manje od drugog Napolija, a dva više od četvrtog Milana, dok je Fiorentina deveta s 36 bodova.

>> Pogledajte kako Krovinović pjeva u svlačionici Benfice sa Svilarom i Živkovićem

Komentara 3

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
12:23 25.02.2019.

Zakaj stalno forsirate s ovim videom iz svlačionice Benfice ????????

DU
Deleted user
16:36 25.02.2019.

tak je kad te zena vodi....

NI
nisamguzonjinsin
13:25 25.02.2019.

a možda je Wanda imala "problem" sa nekim sa ovog područja !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije