Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WANDIN BIVŠI SUPRUG

Icardi Lopezu ne dopušta kontakt s djecom: 'Nisam smio sinu čestitati rođendan'

Maxi Lopez, Wanda Nara i Mauro Icardi
Foto: Kika/Pixsell
1/7
23.02.2019.
u 16:34

'Bio je rođendan mog sina. Nazvao sam kako bih čestitao, ali Mauro je samo prekinuo poziv nakon što me izvrijeđao. Kakav je to čovjek?', upitao se Lopez

Mauro Icardi u Interu proživljava teške trenutke u Interu gdje mu je oduzeta kapetanska traka, a i izbačen je iz momčadi

Svemu tome navodno je "kumovala" brbljava Wanda Nara, žena argentinskog napadača.

Poznato je kako je Icardi Naru "oteo" bivšem mužu, a svom tada velikom prijatelju, Maxiju Lopezu

Wanda je s djecom otišla živjeti kod Icardija, a mladi Argentinac čak je istetovirao djecu svoje žene i njenog bivšeg muža. 

O odnosu s Icardijem progovorio je za  Radio La 990, a njegove riječi prenio je Sport Bible

"Moj odnos s Wandom je loš. Pričamo samo preko odvjetnika. Ne želim da moja djeca odrastaju bez mene, ali Mauro je ponekad gori i od Wande. Ne dopušta mi da pričam s djecom. Vidio sam ih zadnji put u prosincu, i na kratko prošli mjesec. Rekao sam mu da će me razumjeti jednog dana kada postane otac, ali on još ne shvaća", rekao je Lopez te dodao što mu je Icardi napravio u četvrtak. 

"Bio je rođendan mog sina. Nazvao sam kako bih čestitao, ali Mauro je samo prekinuo poziv nakon što me izvrijeđao. Kakav je to čovjek?", upitao se Lopez.

>> Pogledajte najplaćenije nogometaše svijeta

Komentara 2

HA
hammer
22:34 23.02.2019.

A heba te konj nije ta Wanda nekak koja da se milijuni lome na noj...Ajde Icardi najdi bolju picu...

TO
toljaga22
19:04 23.02.2019.

tako je i meni samome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije