Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najnovije pojačanje

Novi igrač Dinama: 'Apsolutni je vladar u svom prvenstvu. Jedva čekam odjenuti plavi dres'

Novi igrač Dinama
Foto: GNK Dinamo
24.07.2023.
u 17:02

Bogdan Mihajličenko (26) već ima iskustva u Ligi prvaka, a surađivao je i s bivšim trenerom Dinama, Igorom Jovićevićem. "Porazgovarao sam i sa svojim bivšim trenerom koji me vodio u Šahtaru, Igorom Jovićevićem, koji mi je potvrdio da je Dinamo odličan izbor za nastavak nogometne karijere i korak na višu razinu", rekao je bivši igrač belgijskog Anderlechta

Hrvatski nogometni prvak Dinamo iz Zagreba objavio je kako je angažiao ukrajinskog reprezentativnog lijevog braniča Bogdana Mihajličenka (26) s kojim je potpisao "višegodišnji ugovor".

Mihajličenko je u Dinamo stigao iz belgijskog Anderlechta iako je prošlu sezonu proveo na posudbi u Šahtaru s kojim je osvojio naslov prvaka Ukrajine te igrao u skupini Lige prvaka pod vodstvom bivšeg Dinamova trenera Igora Jovićevića.

VEZANI ČLANCI:

"Iznimna mi je čast što sam postao član uglednog i respektabilnog kluba. Znam da Dinamo već dugi niz godina redovito sudjeluje u europskim natjecanjima i ostvaruje zapažene rezultate, kao i to da je apsolutni vladar u svom prvenstvu. Porazgovarao sam i sa svojim bivšim trenerom koji me vodio u Šahtaru, Igorom Jovićevićem, koji mi je potvrdio da je Dinamo odličan izbor za nastavak nogometne karijere i korak na višu razinu. Jedva čekam odjenuti plavi dres i po prvi put zaigrati za Dinamo, a navijačima mogu obećati da ću dati sve od sebe kako bih opravdao svoj dolazak", izjavio je Mihajličenko koji je dosada upisao sedam nastupa za reprezentaciju svoje zemlje.

VIDEO Atmosfera uoči derbija

Komentara 2

PE
perun
17:30 24.07.2023.

pa, ovaj bi mogao biti pojačanje. lijevi bek je kronična boljka dinama i ako je dobar kako se piše, onda je bingo

LO
Lokić
11:55 25.07.2023.

Prelazak na višu razinu? Dinamovac sam ali Šahtar je jači od Dinama, to sugeriraju rezultati u zadnjih 15 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije