Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đoković smirivao 'strasti'

Novaku nije bilo smiješno: Jelena u zagrljaju najvećeg teniskog zavodnika

Novak Đoković
Foto: Twitter/Screenshot
18.10.2018.
u 15:52

Štepanek je uvijek bio za zabavu i provod s lijepim ženama, a partnerice je često birao među tenisačicama

Novak Đoković igrat će u Pragu ekshibicijski meč s Radekom Štepanekom na njegovom oproštaju od aktivnog igranja tenisa. Srpski tenisač u glavni češki grad stigao je u pratnji supruge Jelene.

Štepanek ih je dočekao u zrakoplovnoj luci te se s njima pozdravio i zagrlio. Radek se prvo pozdravio s Novakom, a zatim se okrenuo Jeleni te se dvaput zagrlio s njom. To je bilo malo previše za Đokovića te ih je krenuo razdvajati. 

- Ne više - rekao je Novak te nasmijao okupljene.

Naime, Štepanek je poznat kao veliki teniski zavodnik. Uvijek je bio za zabavu i provod s lijepim ženama, a partnerice je često birao među tenisačicama.

Novak i Radek prekinuli su suradnju prije nekoliko mjeseci, ali su i dalje ostali dobri prijatelji.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji hrvatski sportaši

Komentara 7

PE
peugeot
15:13 19.10.2018.

@Drago Hudika - Cekamo Vas da zbilja nesto - ali kvalitetno! - napisete iz oblasti 'elitnog sporta' koji se zove tenis, te da ne brisete komentare koji Vas rad profesionalno "zakace" - pukom istinom. Ovih par redova sto ste ovdje tabloidno natrunili nema ama ni blage veze sa pravim novinarstvom. Mjenjajte rubriku, dok je vrijeme. Na primjer rvanje bi bila pogodno za Vas "novinarski" omet. Ili ono: sut-gol-nista.

DU
Deleted user
23:31 18.10.2018.

Neće ju Đovak ne boj se, loša je

DO
dokrastavca
16:18 18.10.2018.

A je ruzan ko noc...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije