Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTO, NOVAK?

Novak uživa u Visokom, ali jednim detaljem je sve zbunio

Zadar: Novak Đoković protiv Peđe Krstina na na Adria Tour teniskom turniru
Dino Stanin/PIXSELL
15.10.2020.
u 11:05

Srbin je uslikan kako šeta bos, a nikome nije bilo jasno zašto to radi. Radi li se o nekom polju za meditaciju? Radi li se o boljoj cirkulaciji? Vani je tada bilo čak tri stupnja ispod ništice

Najbolji tenisač svijeta je nakon poraza u finalu Ronald Garrosa u Parizu od Rafaela Nadala, odlučio opustiti se u Bosni i Hercegovini.

Tako je srpski tenisač posjetio mjesto koje naziva svojim drugim domom - Visoko. Hit turističku destinaciju susjedne nam BiH zahvaljujući otkriću piramida za koje se pročulo diljem svijeta. Novak se ondje uputio sa suprugom Jelenom, a poznao je svakoga tko ima priliku da dođe u taj gostoljubivi kraj kako bi, kako je Novak rekao, povećao kapacitet pluća, smirio se, opustio...

Novakov domaćin je arheolog Semir Osmanagić, osnivač zaklade “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”. Nole je cijeli jučerašnji dan proveo u obilasku arheološkog parka Ravne, prenosi “Avaz”. S domaćinom Osmanagićem i Jelenom sate je proveo na poljima ovog parka. 

Ništa tu ne bi bilo toliko čudno da nije jednoga detalja. Kada se temperatura pred noć spustila na minus tri stupnja Celzijeva, Srbin je uslikan kako šeta bos, a nikome nije bilo jasno zašto to radi. Radi li se o nekom polju za meditaciju? Radi li se o boljoj cirkulaciji? Nitko ne zna. Sve što znaju jest da je temperatura minus 3, a Novak Đoković hoda bos dok je na njemu zimska jakna.

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZN
znam
20:12 16.10.2020.

Ako procitate knjigu Earthing od Clint Ober-a bit ce vam jasno da je jako dobro za zdravlje.

Avatar Poskok
Poskok
13:14 15.10.2020.

kakav srbin, velikosrbin od majke hrvatice i oca crnogorca. kad ce clanci o zvezdi i pertizanu?

Avatar @proma-trač
@proma-trač
11:29 15.10.2020.

Njuedžeri bi rekli da dosipa životnu energiju. Neki smatraju da su piramide izvorno upravo za to i pravljenje, neki način drevnih energetskih toplica, a nikako kao grobovi, pošto nikad nitko nije u njima bio sahranjen. Idući Grandslam je sad sigurno njegov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije