Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Nova smrt pogodila hrvatski sport: 'Otišla je osoba kojoj smo se divili'

Nespes
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
14.06.2020.
u 10:21

Zaslužan je za izgradnju modernog stadiona u Mladini na kojem su u kupu gostovali Hajduk, Dinamo i Rijeka, a najbliži plasmanu u polufinale bili su 2011. kada su ih tri minute dijelile od slavlja protiv Cibalije, a svi pamte pobjedu nad Slaven Belupom od 3:0 u osmini finala 2014. godine

Sve ljubitelje amaterskog nogometa iznenadila je vijest o iznenadnoj smrti, u 65. godini, Ivana Rubinića, vlasnika Drvne industrije Rubinić i glavni sponzor nogometnog kluba Vinogradar, koji se zadnjih nekoliko sezona natječe u Trećoj HNL središte. U klub je ušao davne 1998. godine, a u vrijeme njegovog predsjedavanja Vinograd je igrao Drugu HNL, te čak četiri puta igrao u četvrtfinalu hrvatskog kupa. 

Zaslužan je za izgradnju modernog stadiona u Mladini na kojem su u kupu gostovali Hajduk, Dinamo i Rijeka, a najbliži plasmanu u polufinale bili su 2011. kada su ih tri minute dijelile od slavlja protiv Cibalije, a svi pamte pobjedu nad Slaven Belupom od 3:0 u osmini finala 2014. godine.

- Neke stvari u životu jednostavno ne možemo mijenjati, a smrt dragih ljudi i tuga i praznina koje ostaju nakon, definitivno je jedna od tih. Gotovo je nemoguće danas, nakon vijesti koja je jednostavno kao munja prostrujala Hrvatskom, ne zapitati se zašto? Napustio nas je Ivan Rubinić, iznenada, ostavivši nas skamenjene u svojim mislima i sjećanjima na sva naša zajednička sportska druženja. Ivan Rubinić će zauvijek ostati simbolom sportskog, a posebno nogometnog entuzijazma Zagrebačke županije, osoba koja je svojim posebnim stilom djelovanja u sportu otvorila i nove dimenzije nogometa u Zagrebačkoj županiji, osoba od koje smo učili, kojoj smo se divili, s kojom smo nerijetko i žustro raspravljali, ali nadasve osoba koja je uživala ogroman respekt u cijeloj nogometnoj javnosti, piše između ostalog u priopćenju Nogometnog saveza zagrebačke županije.
 

Ključne riječi

Komentara 5

AT
alojz.targus
12:09 14.06.2020.

"danas " svatko dođe u novine,pa zašto ne bi i taj gospodin .

Avatar Antikomunist
Antikomunist
18:16 14.06.2020.

Niste čuli gospodo za njega jer se divite krivim ljudima

LA
lajh1985
16:41 14.06.2020.

Ja sam za tak klub prvi put cuo dok je dinamo jedan put izgubio od njih u kupu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije