Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEMELJ ZA BUDUĆNOST

Nikola Vlašić potpisao novi ugovor, ostaje u Hajduku do ljeta 2017.

Nikola Vlašić
Ivo Čagalj/Pixsell
07.04.2015.
u 15:47

Nedavno je Hajduk do 2018. godine produžio i s Tinom Sušićem.

Sukladno najavama Hajduk je nastavio s produživanjem ugovora sa svojim mladim igračima. Nedavno je ugovor produžio Andrija Balić, a sada je to napravio i Nikola Vlašić.

Istina, Balić je ugovor produžio do ljeta 2018. godine, a Vlašić je potpisao vjernost do ljeta 2017. godine. Obojica su 17-godišnjaci.

Nedavno je Hajduk do 2018. godine produžio i s Tinom Sušićem.

>> Mali s baetlesovskom frizurom igra baš kao što su oni svirali

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
17:16 07.04.2015.

Kakvi su to ugovori koji se produžuju za 6 mjeseci ili najdulje za godinu dana? Pravi ugovori se potpisuju na 5 godina...

DU
Deleted user
17:11 07.04.2015.

Ako se hoćeš usositi potpiši za Hajduk žao mi je ovih mladića što su u krivom klubu, zapravo je problem u čljudima koji vode Hajduk i u grupi bandita navijača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije