Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEYMAROVO NOVO ZANIMANJE

Neymar na Svjetskom prvenstvu u Brazilu otkrio novu strast

FRA, UEFA CL, Paris Saint Germain vs FC Bayern Muenchen
EXPA/PIXSELL
15.04.2021.
u 15:25

-To je jedna od stvari koja mi se najviše sviđa. Osjećam se vrlo ugodno igrajući poker i mislim da ću se nakon igranja nogometa posvetiti tome-

Jedan od najboljih igrača svijeta, brazilski Neymar donio je još jednu odluku u nizu, a koja će zasigurno zanimati sve nogometne obožavatelje. Ne radi se o transferu iz PSG-a ni o nekakvoj novoj ozljedi već o 'zanimanju' kojim se želi baviti u budućnosti. 

Brazilac osim nogometa naime ima još jednu strast, a to je poker

-To je jedna od stvari koja mi se najviše sviđa. Osjećam se vrlo ugodno igrajući poker i mislim da ću se nakon igranja nogometa posvetiti tome. Putovati i igrati turnire na kojima sam oduvijek želio sudjelovati, a to nikada nisam mogao zbog gustog rasporeda u nogometu. Vidim se kako to radim jer dugo igram, igram gotovo svaki dan i trudim se učiti sve više i više. Znati kako uživati ​​u samoj igri i zabavljati se je najvažnije.-

Izjavio je to za francuski medij, CNews, a u poker se zaljubio 2014. godine na Svjetskom prvenstvu u svom Brazilu. 

Kaže kako je tada promatrao druge igrače kako igraju te i sam odlučio zaigrati. Ljubav prema njoj traje i dan danas. Spomenuo je da je u pokeru uvredljiv isto kao i na nogometnim terenima. Priznao je da je s godinama stekao iskustvo i poslušao savjete prijatelja te više ne igra na svoj način, već agresivnije. 

Budući da je spomenuo da igra svaki dan, nadamo se da uz to ne zaboravlja i na profesionalni nogomet, iako po načinu igre protiv Bayerna u Ligi prvaka, sigurni smo da mu i jedno i drugo ide vrlo dobro.

Za kraj usporedio je nogomet i poker: -Ima dosta poveznica između pokera i nogometa, a mislim da je fokus jedna od njih. Način na koji čitate protivnika i igru ​​također je vrlo važan. U pokeru morate čitati igru, čitati protivnike i znati pravi trenutak za napad na protivnika.-

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije