Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVKO GOLUŽA:

Nema veze što smo prvi, protiv BiH ćemo ići na glavu i po pobjedu!

Slavko Goluža
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.01.2015.
u 18:57

– Igrači imaju obavezu pobijediti bez obzira u kojem sastavu igrali i u kojoj situaciji igrali – rekao je izbornik.

Hrvatska rukometna reprezentacija uspjela je ostvariti zacrtano i pobjedom 29:26 protiv Makedonije stigla do prvog mjesta u skupini, što nas vodi na Brazilce u osmini finala, a to ujedno znači da smo veliki favoriti za četvrtfinale. Očekivano je to, ali nije bilo ni najmanje lako ostvariti cilj.

– Prije svega moram čestitati igračima na jako dobroj utakmici, posebno u drugom poluvremenu. U prvom smo ušli malo nervozno, imali smo nekoliko ishitrenih polukontri, ali kad smo se koncentrirali, sve je proradilo – rekao je izbornik Slavko Goluža i osvrnuo se na Makedoniju:

– Nije bilo lako stići četiri razlike jer oni su iskusna i uigrana ekipa, igraju cijelu godinu zajedno, ali uspjeli smo. Nisam htio u toj situaciji uvoditi mlade igrače jer smatram da se vanjska linija mora uigrati. Plan je uspio u drugom poluvremenu kad su Kopljar i Duvnjak počeli zabijati.

Uvjeren je izbornik da su gledatelji uživali u ovoj utakmici, a nije daleko od istine. Sad treba gledati prema naprijed, čeka nas Bosna i Hercegovina koja je izgubila svaku nadu za osminu finala.

– Igrači imaju obavezu pobijediti bez obzira u kojem sastav igrali i u kojoj situaciji igrali. Moraju dati sve od sebe i ići na glavu bez obzira na to što smo osigurali prvo mjesto u skupini – zaključuje izbornik, koji je danas zadovoljniji nego nakon Irana, ali nije mu drago što nismo imali više jednostavnijih akcija za pogodak.

>> Hrvatska je ipak klasa više od Makedonije, imamo prvo mjesto u skupini!

>> Pogledajte kako se navijalo za Hrvatsku i Makedoniju

>> Patrik Ćavar: Obrana nam mora biti usklađenija

Komentara 2

Avatar Honduras
Honduras
11:23 22.01.2015.

"... protiv BiH ćemo ići na glavu i po pobjedu" - ići će na glavu? zaista je budalasto u rukometu koristiti skijaške termine ...

DU
Deleted user
13:18 22.01.2015.

Bosna protiv Bosne-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije