Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijači

Pogledajte kako se navijalo za Hrvatsku i Makedoniju

Navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
21.01.2015.
u 18:00

Zastave i šalovi se vijore, a mnogi su i obojili lica u nacionalne boje

Nekoliko stotina hrvatskih i makedonskih navijača u dvorani Duhail prati neizvjestan okršaj Domagoja Duvnjaka, Ivana Čupića, Kire Lazarova i društva.

Zastave i šalovi se vijore, a mnogi su i obojili lica u nacionalne boje. A neki su odjenuli i prepoznatljive marame i nošnju lokalnog stanovništva te ih kombinirali s hrvatskim dresovima.

>>Hrvatska se vratila u igru i na odmor odlazi s golom prednosti

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentara 1

VK
vječni krojf
11:22 22.01.2015.

Nebi se moglo pohvaliti nase navijace.Itgledalo je kao da ih nema vise od 20.Makedonski su bili daleko bucniji i znali su podignuti svoju momcad,pogotovo kada su bili sa igracem i jednom cak sa dva manje,a jednom su postigli sa igracem manje dva gola.To se ne desava cesto.Nasi navijaci su nadjacali makedonske jedino kada je utakmica zavrsila,onda su se digli.Tipicno za nas.Sve u svemu,cestitke nasim igracima i veliki minus navijacima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije