Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna scena

Navijači rivala našli se uličici, a onda se dogodilo nešto neočekivano!

navijači
Foto: Screenshot
1/2
23.04.2018.
u 18:52

U uskoj ulici u Torinu našli su se navijači Juventusa i Napolija, a onda se odigrala filmska scena

Jučer se u Italiji igrao veliki derbi, Juventus je dočekao Napoli, a gosti su slavili 1:0 golom Koulibalyja u 89. minuti i tako ostali u utrci za naslov prvaka.

Do kraja prvenstva ostalo je četiri kola, a Juve sad ima samo bod prednosti. A koliko je ova pobjeda nad rivalom značila njihovim navijačima dovoljno govori podatak da ih je usred noći u Napulju dočekalo 25 tisuća ljudi.

Ipak, jedna scena iz Torina, koja se dogodila prije susreta, zasjenila je sve. Naime, u jednoj uskoj ulici u Torinu našli su se navijači Juventusa i Napolija, hodali su jedni prema drugima.

I dok bi mnogi pomislili da su na pomolu neredi i navijačka tučnjava, tamo se odvila jedna potpuno neočekivana, filmaska scena. Oni su se zatrčali jedni prema drugima i počeli se grliti.

Za taj su potez dobili pohvale na društvenim mrežama...

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilijan
07:29 24.04.2018.

Pozdravljam i jedne i druge taj čin neka bude primjer i drugim navijačkim skupinama zajedno pijemo na ulicama a ljuti rivala na tribinama. Bravo dečki!

MO
matK.O.
20:14 23.04.2018.

a kod nas hajdukovi navijači iscipelare igrače...

Avatar southman
southman
09:51 24.04.2018.

Vidjeli od Torcide i BBB !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije