Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv dojučerašnjeg idola

Navijači Osijeka bijesni na Vidu: Jedan je Bjelica Nenad!

domagoj vida (1)
Igor Kralj/Pixsell
18.06.2011.
u 11:29

Osječka navijačka skupina Kohorta i svi poklonici kluba ne gledaju blagonaklono na Vidin odlazak iz kluba

Još jučer su mu pljeskali jer je prvi put odbio Dinamovu ponudu.

No, nakon jučerašnjeg potpisivanja ugovora s Dinamom Vida je postao jedna od najnepopularnijih osoba u Osijeku.

Inače, Vida je uz Nenada Bjelicu bio jedan od najvećih miljenika Kohorte, no nakon njegova odlaska u Osijeku je za njih samo jedna legenda. Navijači uzvikuju: Jedan je Bjelica Nenad!

Komentara 9

OB
-obrisani-
12:15 18.06.2011.

Ma i Kohorta je grupa koja u svom krugu ima bedaka... Sto je trebao,otici u Hajduk-a :-)) ?? Sad ga pljuju,hvale N.Bjelicu,a tko je taj.... Iako ga neznam ,i njega ce sutra popljuvat.... Sto ljudi sto cudi... Ne bi imbi im ni Bog udovoljio... Ne daj se Vida,nek oni sruckaju,ne ovisis o njima..

Avatar Pak
Pak
12:59 18.06.2011.

E, je*iga, luena 1, blamiraš se.... Žalosno je da ne znaš za Bjelicu, a komentiraš nogomet. Dobro, on nije bio ultra-mega-top-vrhunska zvijezda, ali ipak je ostavio nekog traga na ovim prostorima prije desetak godina, pa čak bio i reprezentativac.

OB
-obrisani-
13:47 18.06.2011.

Navijači uzvikuju: Jedan je Bjelica Nenad, iako su nama dragi i EUJanez \"Pravi\" i Haaški zatvorenik Ante nazvan \"Stari\"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije