Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIJELILO U VARAŽDINU

Navijači Hajduka oborili još jedan rekord! Hajduk je na Varteksu igrao u domaćinskoj atmosferi

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/26
24.02.2024.
u 17:35

Samo su navijači na gostujućoj južnoj tribini mogli nositi simbole Hajduka. Tamo se smjestila Torcida, dok su drugi navijači splitskoga kluba bili na istočnoj i zapadnoj tribini

Hajduk je u subotu gostovao kod Varaždina u utakmici 24. kola Hrvatske nogometne lige. Utakmica je završila podjelom bodova (1:1). Domaćini su poveli u 40. minuti golom Leona Belcara. Na početku drugog poluvremena ostali su bez Marka Dabre koji je zaradio drugi žuti karton.

Niko Sigur je zabio u 66. minuti za izjednačenje. Tada je krenula utrka s vremenom. Pritisak bijelih se umalo isplatio u 81. minuti kada je mrežu domaćina pronašao Marko Livaja, ali gol je nakon VAR provjere poništen zbog zaleđa Filipa Uremovića. Hajduk je tako osvojio jedan bod te ostao na bodu zaostatka za prvoplasiranom Rijekom i pet bodova više od trećeplasiranog Dinama.

GALERIJA Hajduk ispustio bodove u Varaždinu! (1:1) VAR poništio gol Livaje i pokvario planove bijelih

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/26

Na stadionu je bilo čak 10.390 gledatelja otkrio je spiker na stadionu. To je rekordni broj gledatelja na jednoj utakmici NK Varaždina otkako je 2012. godine osnovan kao direktan nasljednik Varteksa. Dakako, uvelike je to zasluga navijača Hajduka koji ove sezone pune stadione podupirući svoj klub u potjeri za dugo čekanim naslovom prvaka Hrvatske.

VEZANI ČLANCI:

Samo su navijači na gostujućoj južnoj tribini mogli nositi simbole Hajduka. Tamo se smjestila Torcida, dok su drugi navijači splitskoga kluba bili na istočnoj i zapadnoj tribini. Na kraju utakmice, razočarani igrači Hajduka došli su do južne tribine i pognutih glava stajali pred Torcidom.

VIDEO Hajduk slavi 113. rođendan: Klub 'bilih' skoro je nosio drugačije ime

Komentara 3

ZG
zg1985
18:24 24.02.2024.

tko je pokrao i privario??

RS
rasta sev
18:50 24.02.2024.

Drukeri Hajduka svaka vam čast imate veliku volju i želju da svoj klub dovedete do naslova i punite stadione diljem HNL -a, nažalost to nije dovoljno.Morate pritisnuti upravu da angažira pravog trenera i 2-3 prava igrača uz ove sadašnje moždaa nešto bude iduće godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije