Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO KOPIĆ ZA VL

'Dinamo ima dvije prednosti u odnosu na Hajduk i Rijeku. Ključan će biti derbi na Poljudu'

Privatni album
24.02.2024.
u 13:32

– Rijeka igra jako dobro. Željko Sopić ima motoričnu momčad i on inzistira na visokoj energiji. Taj intenzitet se, s dosta brzih igrača, povezao u kompaktnu cjelinu. Odlično to izgleda, no u ovoj bih utakmici prednost ipak dao Dinamu. Plavi kod kuće tradicionalno dobro igraju protiv Rijeke koja iz Maksimira teško odnosi bodove.

Ključne riječi

Komentara 2

EJ
ejStef
20:12 24.02.2024.

Da bi Dinamo uopće ostao u utrci za prvaka, mora pobijediti RIjeku sutra. Ne vidim jednostavno kako bi to mogao napraviti... Uz to, Dinamo ima najgori raspored do kraja, ide još u goste i RIjeci i Hajduku... Tako da sutra vidim zapravo samo pokazatelj da Dinamo ove godine ne konkurira za naslov, jer će ili izgubiti ili odigrati neriješeno. Valjda će onda svim postati jasno da ništa od naslova prvaka, ništa od kvalifikacija za LP, ništa od velikih novaca, nego baš ono što je ova uprava planirala; daljnje kresanje proračuna i daljnja devastacija kluba...

DU
Deleted user
15:07 24.02.2024.

Svaka čast Dinamu, ali onakv Betis bi prošla i Rijeka uz istu dozu sreće koju si imali plavi.Rijeka je ispala od puno jačeg Lyona i to jedva. Problem Rijekinih igrača evntl. može biti psihološka priprema ali glede kvalitete mogu sutratra bez problema dobiti Dinamo u Maksimiru kao i Hajduk u Splitu. Rijeki u kranjoj liniji i bod igra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?