Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PLAVIH

Jakirović najavio povratak dva pojačanja Dinama: 'Da nije imao problema, mogao je igrati u Realu'

Zagreb: Konferencija Dinama uoči utakmice s  Real Betisom
Goran Stanzl/PIXSELL
24.02.2024.
u 12:40

Strateg hrvatskog prvaka najavio je derbi kola koji se igra u nedjelju od 15 sati na Maksimiru

Hrvatski prvak Dinamo u nedjelju od 15 sati igra derbi susret 24. kola SuperSport HNL-a protiv Rijeke na Maksimiru. Zagrebački plavi s velikom dozom samopouzdanja ulaze u ovaj dvoboj, prošli četvrtak su izbacili španjolski Betis iz Konferencijske lige, pa stoga očekuju nastavak pozitivnog niza. 

GALERIJA Dinamo je izbacio Betis iz KL-a

Zagreb: Konferencija Dinama uoči utakmice s  Real Betisom
1/24

- Igramo pravi derbi, Rijeka je prva na tablici i ima pet pobjeda ovo proljeće. Sjajno su startali. Naravno, i mi smo u dobrom stanju, osobito nakon prolaska u Europi. Imamo trening poslijepodne i vidjet ćemo za koga ćemo se odlučiti. Očekujem dobru utakmicu u kojoj je nama jako važno da pobijedimo - rekao je Sergej Jakirović na press konferenciji. 

- Rijeka? Možda će nas malo čekati, možda malo ganjati, možda čekati drugo poluvrijeme s obzirom na našu potrošnju u četvrtak. Imaju sjajnih individualaca poput Pjace, koji bi po mojem mišljenju igrao u Realu da nije imao problema s ozljedama. Ima ih još jako dobrih da ih sve ne nabrajam. Morat ćemo u fazi obrane biti maksimalno koncentrirani, kao što smo bili u četvrtak. Na tom nivou smo pokazali da možemo parirati i to će biti ključ utakmice.

VEZANI ČLANCI:

- Tko je ozlijeđen? Trudimo se za Bulata i Ogiwaru, vidjet ćemo hoće li moći trenirati. Oni su out plus svi otprije, ali vraća se Stojković. On bi trebao ući u momčadski trening ovih dana, ali nećemo žuriti s njim. Rog se također dobro oporavlja i očekujemo da će biti spremni u onoj reprezentativnoj pauzi.

Ključne riječi

Komentara 1

EJ
ejStef
13:22 24.02.2024.

Stojković kreće s treninzima? To je pravi put za uništiti igrača zauvijek. Sve ispod 7-8 mjeseci od operacije je ogroman rizik. Jedan krivi korak i gotovo je zauvijek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije