Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČI SE PRIDRUŽILI

Navijači Borussije napravili spektakl! Ovo su 'Zvončići' u njihovoj izvedbi

Borussia Dortmund
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
14.12.2015.
u 19:30

Nakon što su miljenici navijača nadoknadili 0:1 (Meier 6') protiv gostujuće momčadi pogocima Henrika Mhitarjana (24), Pierre-Emericka Aubameyanga (57), Matsa Hummelsa (61) i Adriana Ramosa (86), spektakl je mogao početi

U susretu 16. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussija Dortmund je pobijedila Eintracht Frankfurt 4:1 i ostala na pet bodova zaostatka za Bayernom i otišla slavljenički na zimsku pauzu - doslovno.

Nakon što su miljenici navijača nadoknadili 0:1 (Meier 6') protiv gostujuće momčadi pogocima Henrika Mhitarjana (24), Pierre-Emericka Aubameyanga (57), Matsa Hummelsa (61) i Adriana Ramosa (86), spektakl je mogao početi.

Navijači su za ovu priliku osmislili prigodnu pjesmu na Božićnu pjesmu "Zvončići" i u tome su im se pridružili razdragani nogometaši. Ostali su na travnjaku te skakali zagrljeni i pjevali s onima koji im daju dodatnu snagu, od kojih žive, s kojima slave pogotke, pobjede i u kojima traže utjehu kad im ne ide. To je smisao sporta i tužno da se u modernom nogometu to zaboravlja sve češće.

Uostalom, poslušajte i pogledajte sami kako je to izgledalo.

>> Ovo se rijetko viđa, pogledajte vezu navijača i nogometaša Borussije!

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
06:38 15.12.2015.

torcida pjeva - tookpooovskiiii udariiii roookajuuuu cijelu nooooc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije