Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO I RIJEČANE

Naklon za Petkovića! Malo koji sportaš bi napravio išta slično u takvim situacijama

Rijeka i Dinamo sastali se u 12. kolu HT Prve lige
Nel Pavletic/PIXSELL
17.10.2021.
u 20:56

Prišao je sucu Pajaču i objasnio mu o čemu se radi, na čemu mu je aplaudirao i trener protivničke momčadi.

Bruno Petković zabio je dva maherska penala za Dinamo protiv Rijeke u remiju (3:3), ali susret je završio ozlijeđen pa se ne zna hoće li igrati protiv Rapida u četvrtak. No ono po čemu ga treba pamtiti nakon derbija jest fair-play potez!

Nogometaši, bez obzira na sve, odmalena uče kako varati. Simuliraju prekršaje, traže sudačke odluke na svoju stranu i kad znaju da nisu u pravu... Dio je to igre. Neki će reći nažalost, neki da ne vide ništa sporno.

Zato se s čuđenjem gleda na one koji "iskoče iz kalupa", kao Petković. U prvoj minuti sudačke nadoknade, kod rezultata 3:3 i borbe za svaku loptu, sucu je sugerirao da promijeni jednu odluku. A ona je išla na ruku Rijeci!

Naime, bio je aut, sudac Pajač dodijelio ga je Dinamu, trener Goran Tomić žestoko je protestirao jer je vidio da odluka nije dobra... i onda se ukazao Petković.

Prišao je sucu i rekao da je zadnji dirao loptu, na čemu mu je Tomić čestitao. Svakako, tako nešto rijetko se viđa i to je šteta!

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

IS
istina00
21:15 17.10.2021.

bravo Petko!

Avatar Mario1000
Mario1000
21:39 17.10.2021.

Respect

CA
car100
22:01 17.10.2021.

heroj godine. prvi nogometaš u povijesti koji je rekao istinu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije