Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERLIGA

Mourinho: Liverpoolovi igrači su bili jači i brži, nisam imao priliku okrenuti igru

Jose Mourinho
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
15.10.2017.
u 00:30

– Imali smo potpunu kontrolu u prvom dijelu, u drugom sam trebao svoju klupu, ali nisam je imao. Izgubili smo energiju i kontrolu na sredini terena.

Liverpoolu nije uspjelo ono što već pokušava posljednjih šest susreta u Premier ligi. Kloppovi momci ponovno nisu pobijedili Manchester United, ali su zato podijelili bodove, završilo je 0:0. Imao je u toj utakmici Romelu Lukaku priliku postaviti rekord, ali obrana redsa s Dejanom Lovrenom nije mu dala jer, da je zabio, postao bi prvi igrač vragova koji je zabio gol u prvih osam nastupa za klub. Ovako su se svi samo rukovali i odšetali s Anfielda, a Manchesterov šef siguran je da su njegovi igrači imali kontrolu:

– Imali smo potpunu kontrolu u prvom dijelu, u drugom sam trebao svoju klupu, ali nisam je imao. Izgubili smo energiju i kontrolu na sredini terena. Liverpoolovi igrači na sredini su bili jaki, brži su od naših. Nisam imao priliku okrenuti igru u drugom smjeru. Tako da je ovo pozitivan rezultat – rekao je Mourinho.

Jose Mourinho
1/7

S druge strane pak Jurgen Klopp nije htio komentirati Joséov pristup igri:

– Manchester je došao ovamo s poantom i dobio je. Ovako se ne može igrati u Liverpoolu, ali to je O.K. u Unitedu.

Čovjek odluke ipak je bio David De Gea koji je zaustavio Matipov zicer s pet metara.

– Da sam zabio, pobijedili bismo, ali De Gea je briljantno reagirao – zaključio je Matip.

Komentara 1

Avatar southman
southman
11:10 15.10.2017.

Tužno ali istinito...Mou i Manu su sa ovakvom "igrom" najveći konkurenti za naslov !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije