Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jaki protivnici

Mogu li Dinamo i Rijeka do bod(ova) u Europskoj ligi?

Dinamo, Rijeka (1)
Luka Stanzl/Pixsell
24.10.2013.
u 12:34

Plavi imaju dva poraza u Europskoj ligi, a večeras će ih voditi Zoran Mamić

Dva hrvatska predstavnika večeras igraju u Europskoj ligi. Dinamo će kod kuće pred praznim tribinama dočekati PSV i pokušati prebroditi krizu. Plavi imaju dva poraza u Europskoj ligi, a večeras će ih voditi Zoran Mamić. Branko Ivanković dobio je otkaz zbog loših rezultata, a mlađi Mamić pokušat će spasiti što se spasiti da.

PSV je nezgodan, a prema kladionicama i favorit na Maksimiru. U Europskoj ligi ima jedan poraz i jednu pobjedu, a u nacionalnom prvenstvu je drugi, ima bod manje od Twentea.

A Rijeka će na krilima osvojenog boda protiv Betisa ići u goste Lyonu. Francuska momčad je favorit, ali to više nije ona moćna momčad od prije nekoliko godina, što dokazuje i činjenica da su u prvenstvu tek 12. Ipak, Rijeka će morati odigrati iznad svojih mogućnosti da dođe do bodova.

Pitamo vas, mogu li naši predstavnici do bodova?

>>Nije to Lyon koji je napunio Dinamo...

>>'PSV oscilira i griješi 
jer je prosječna dob igrača 22 godine'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije