Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVOG LJETA

Modrić je savršen, ali Real mora pod hitno pronaći njegovu zamjenu

Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.03.2018.
u 08:59

Modrićeva prisutnost je presudna za Cristiana Ronalda i društva, a to se najbolje vidi kada ga nema na terenu, jer Real djeluje izgubljeno i nema kreativnost.

Iako na naslovnicama dominira Neymarov potencijalni transfer u Real Madrid, prioritet španjolskog diva trebao bi biti pronalazak igrača sličnog Luki Modriću, piše Marca.

Predsjednik kraljeva Florentino Perez želi nove 'galacticose' predvođene Neymarom, novo ovog ljeta moja pronaći nasljednika hrvatskog veznjaka.

- Modrić je savršen primjer onoga što bi veznjak trebao biti, a klub se nada da će nešto slično pronaći na tržištu. Sportski direktori kluba rade na pronalaženju zamjenu za igrača koji je igrao ključnu ulogu u Realu posljednjih pet godina - ističe Marca.

Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
1/17

Modrića Španjolci ističu kao glavni razlog mnogih uspjeha Reala, te da kreativni playmaker je pokazatelj karaktera Zidaneove momčadi.

No, u Realu moraju biti svjesni da Lukino vrijeme dolazi kraju, iako sigurno može odigrati još nekoliko sezona u Madridu, te zato pod hitno žele pronaći dostojnu zamjenu.

Modrićeva prisutnost je presudna za Cristiana Ronalda i društva, a to se najbolje vidi kada ga nema na terenu, jer Real djeluje izgubljeno i nema kreativnost.

Iz tih razloga, prioriteti kraljevskog kluba su pronalaženje Modrićeve zamjene, a ne rušenje svjetskog rekorda dovođenjem Neymara, zaključuje Marca.


 

Komentara 24

RI
rikavac
11:08 18.03.2018.

Traze zamjenu za Modrica a ko da ce Ronaldo igrat sto godina. Trebaju pocet trazit zamjenu za Ronalda a za Benzemu su trebali naci zamjenu odavno taj panj nema mjesta u Realu.

KA
kajinx
13:06 18.03.2018.

Imam dobru vijest za ove negativce: Šumadija pobjedila Karađorđe 5:2!

BU
Bubalamala
14:31 18.03.2018.

Što se kreativnosti i kontrole igre tiče nema mu ravnog.Pirlo je bio kreator igre i Kaka ali ovi vezni igrači dribleri do nesvijesti to je više za cirkus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije