Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

SPAL zaustavio veliki niz Juventusa, United i Tottenham u finalu kupa

SPAL Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.03.2018.
u 22:42

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ušao je u igru u 64. minuti, dok je za domaći sastav u posljednje tri minute nastupio Lorenco Šimić.

Nogometaši SPAL-a priredili su veliko iznenađenje odigravši u susretu 29. kola talijanskog prvenstva 0:0 protiv lidera Juventusa.

SPAL je tako prekinuo niz od 12 uzastopnih pobjeda stare dame koja se s Napolijem bori za naslov prvaka. Osim što je pomogao Napoliju, SPAL je osvojio iznimno važan bod u borbi za prvoligaški spas. 

Juventus je dominirao cijeli susret, ali nije stvorio previše prilika. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ušao je u igru u 64. minuti, dok je za domaći sastav u posljednje tri minute nastupio Lorenco Šimić.

SPAL Juventus
1/17

U ranije odigranom susretu Sassuolo je na gostovanju pobijedio Udinese 2:1. Golove za goste zabili su Ali Adnan (42-ag) i Stefano Sensi (74), dok je pogodak za domaćine zabio Seko Fofana (44). Stipe Perica je za Udinese zaigrao od 70. minute, a Andrija Balić je ušao u igru 10 minuta prije kraja susreta. 

Na ljestvici vodi Juventus sa 75 bodova, Napoli je drugi s pet bodova manje i utakmicom manje, dok je Roma treća sa 56 bodova. 

Nogometaši Manchester Uniteda i Tottenhama prvi su polufinalisti engleskog FA kupa.

Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Brighton 2:0, dok je Tottenham na gostovanju porazio Swansea City 3:0.

Pobjedu 'Crvenim vragovima' donijeli su Romel Lukaku (37) i Nemanja Matić (85).

Tottenham je gotovo rutinski stigao do pobjede, a koliko su gosti dominirali pokazuje podatak da su uputili čak 25 udarca prema suparničkom golu. Golove za Tottenham zabili su Christian Eriksen (11, 62) i Erik Lamela (45+1). Zanimljivo, sva tri gola postignuta su izvan 16 metara te sa gotovo identične pozicije.

U preostala dva četvrtfinala u nedjelju se sastaju Leicester - Chelsea i Wigan - Southampton.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije