Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZADINA SLUČAJA

Napokon otkriveno zašto je bivši dinamovac odbio BiH: Ispao je hrabar

Jozo Šimunović
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
17.03.2018.
u 22:21

Bivši branič Dinama, koji je u Celticu od 2015., igrao je za sve mlađe selekcije Hrvatske, za U21 u devet nastupa ima i jedan gol, no poziv za A vrstu još nije dočekao.


Iako je u srpnju prošle godine odlučio da će igrati za BiH, branič Celtica Jozo Šimunović opet je promijenio mišljenje, te je odbio poziv Roberta Prosinečkog za utakmice protiv Bugarske i Senegala.

Danas je napokon otkrivena i pozadina takve odluke, a nju je pojasnio trener Celtica Brendan Rodgers.

- Jozo mi rekao što misli o svemu, jednostavno je... Izabrao je Bosnu i Hercegovinu jer je smatrao da će ondje imati veće šanse, ali osjećao je da to nije pošteno prema toj zemlji, jer njemu je u srcu Hrvatska. Vjerojatno je procijenio da bi uzeo mjesto nekom drugom igraču koji bi zaista želio igrati za BiH - otkrio je Rodgers pa dodao:

Jozo Šimunović
1/17

- Ispao je hrabar. Mnogi bi igrači u njegovoj poziciji odbili nazvati izbornika, tražili bi da to napravi trener, ali Jozo nije tako postupio.

Bivši branič Dinama, koji je u Celticu od 2015., igrao je za sve mlađe selekcije Hrvatske, za U21 u devet nastupa ima i jedan gol, no poziv za A vrstu još nije dočekao.

Komentara 15

MA
manjabegic
22:39 17.03.2018.

bravo Jozo!

MA
Maxi73
00:06 18.03.2018.

Jozu u repku!

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:36 18.03.2018.

To Prosinecki nikada nece shvatiti, da Hrvat najvise Hrvatsku voli i ne dize tri prsta ili vice alahuakbar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije