Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI NA SP

Dinamovac se pohvalio pozivom u reprezentaciju: Nikad nisam toliko promašio

Mario Gavranović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
17.03.2018.
u 23:00

- Ja ostajem u Zagrebu, nisam dobio poziv za reprezentaciju. To samo znači da trebam nastaviti raditi kako bih dobio priliku i poziv nositi dres Španjolske - kaže

Dinamo se vratio pobjedama, u Maksimiru je s 2:0 pao Rudeš golovima Gavranovića i Olma.

- Koliko se sjećam, nikad u životu nisam promašio iz toliko prilika. Imali smo dosta šansi u prvom poluvremenu i trebali smo voditi s tri ili četiri  gola razlike. Na kraju sam zabio iz situacije iz koje sam najmanje očekivao - rekao je Gavranović pa dodao:

- Odigrali smo dobru utakmicu, ali moramo popraviti efikasnost. Po energiji i svemu ovako trebaju izgledati sljedeće utakmice. Nakon dva uzastopna poraza kad nismo dobro izgledali, danas je bilo važno pobijediti, ali i odigrati dobru utakmicu. Idemo dalje, imamo reprezentativnu pauzu, malo je vremena za regeneraciju igrača koji ostaju ovdje i onda se pripremamo za ostalo što slijedi.

Mario Gavranović
1/17

Napadač Dinama otkrio je da je dobio i reprezentativni poziv.

- Dobio sam poziv za reprezentaciju Švicarske, igramo dvije prijateljske utakmice i potrudit ću se da na treninzima izgledam dobro. Ovo je zadnje okupljanje prije Rusije i sretan sam što sam na popisu igrača. Radit ću i trenirati kako bih bio bliže putu na Svjetsko prvenstvo.

Reprezentativni poziv očekivao je i Dani Olmo, no on ga nije dobio.

- Ja ostajem u Zagrebu, nisam dobio poziv za reprezentaciju. To samo znači da trebam nastaviti raditi kako bih dobio priliku i poziv nositi dres Španjolske. Nastavit ću raditi na sebi i trenirati.

Komentara 1

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:28 18.03.2018.

Obuci ti rađe Hrvatski dres !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije