Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cro cop

Mirko Filipović odao priznanje povodom Fedorove mirovine: Za mene ostaješ najveći

Fedor Emilianenko Instagram
04.02.2023.
u 13:41

U posljednja dva nastupa Emilianenko je upisao dvije uvjerljive pobjede u Bellatoru protiv Quintona Rampagea Jacksona i Timothyja Johnsona

Jedan od najvećih boraca svih vremena Fedor Emilianenko danas završava veličanstvenu karijeru u meču za Bellatorovog prvaka teške kategorije protiv sadašnjeg prvaka Ryana Badera. Slavni prvak kultnog Pridea tijekom karijere je izborio 40 pobjeda, imao je šest poraz, a jedna je borba poništena, bori se od davne 2000. godine. 

Mirko Filipović je s Fedorom odradio najveću borbu u karijeru za koju u MMA svijetu kažu da je bila jedna od najspektakularnijih u povijesti ovog sporta. Podsjetimo, Rus je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca, a susreli su se samo jednom.

Cro Cop se povodom Fedorove posljednje borbe odlučio oprostiti od svog rivala na facebook stranici. 

- Sutra rano ujutro sa borilačke scene nakon svoje posljednje borbe odlazi i posljednji PRIDE-ov velikan i prvak,Fedor Emelianenko!!Za mene najveći i najkompletniji MMA borac svih vremena!Bilo je zadovoljstvo i privilegija dijeliti jednom ring sa njim kao i puno puta dijeliti istu svlačionicu u Saitama areni.Bez obzira na ishod sutrašnjeg meča za mene i za mnoge druge ostaješ zauvijek ikona slobodne borbe i GOAT.Sretno Fedore - napisao je Filipović. 

Inače, Fedor je jako blizak i s omraženim ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, spomenuo je to nekoliko puta tijekom intervjua. 

- On je izuzetan predsjednik, ali i čovjek, sportaš, majstor u judu. Ipak, nikad nisam ulazio u klinč s njim. Dolazio je na moje mečeve i meni je to bila čast.

Također, blizak je sa Srbima i Grcima, 

- Srbija je zemlja u koju ću uvijek rado dolaziti. Naši narodi su izuzetno bliski, bratski. U Srbiji uspijevam pronaći duhovni mir. Namjeravam otići na grob patrijarha Pavla i kneza Lazara - rekao je Fjodor kad je u Beogradu promovirao MMA turnir.

Komentara 1

MI
Mikis
23:03 04.02.2023.

prvo provjerite da li je taj racun drustvenih mreza sa kojeg je Filipovic pozdravio Fedora uopce originalni Mirkov racun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije