Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko srce našeg borca

Mirko Filipović spasio dva šteneta, traži im dom: 'Našao sam ih bačene uz cestu, ne bi mogli preživjeti'

Foto: Facebook
1/4
02.01.2023.
u 09:16

"Vozim se s prijateljem i uz cestu vidim dva mala psića. Koliko su dugo bile tamo i koliko automobila je prošlo pored njih zaista ne znam, ali znam da ih nisam mogao ostaviti tamo jer dugo ne bi mogle preživjeti. Kad sam ih stavio u auto, odmah su sretno zaspale i ni glasa nisu pustile!" napisao je.

Jedan od najboljih hrvatskih boraca u povijesti Mirko Filipović, poznat i kao Cro Cop, još je jednom pokazao svoje veliko srce. Naime, Mirko je na samu Novu godinu pronašao štence bačene uz cestu, uzeo ih u svoj automobil i sada im traži dom u kojem će odrastati uz puno ljubavi i pažnje. Mirko je otprije poznat kao veliki ljubitelj životinja, a i ranije je već spašavao bespomoćne pse. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Dragi ljudi, želim svima sretnu 2023! I želim da ove dvije cure koje sam maloprije pronašao bačene uz cestu usred šume u okolici Zagreba nađu svoj dom. Vozim se s prijateljem i uz cestu vidim dva mala psića. Koliko su dugo bile tamo i koliko automobila je prošlo pored njih zaista ne znam, ali znam da ih nisam mogao ostaviti tamo jer dugo ne bi mogle preživjeti.

Uzeo sam ih sa sobom, odveo kod svog prijatelja Roberta Kranjčeca koji ima hotel za pse ALPHA DOG, gdje će biti smještene dok se ne udome. Obje su ženkice i stare su tek oko tri mjeseca. Kad sam ih stavio u auto, odmah su sretno zaspale i ni glasa nisu pustile!

O ‘čovjeku’ koji ih se na ovakav način riješio nećemo trošiti riječi. Bitno je samo da se curama pronađe dom. Molim one koji su im voljni pružiti dom neka se jave u inbox. Pozdrav", napisao je Mirko Filipović na Facebooku. Njegova objava odmah se počela dijeliti društvenim mrežama, a mnogi su u komentaru pohvalili ovaj Mirkov potez. 

"Šampion, sportaš, čovjek. Uzor svima, svako dobro, dragi Mirko", "Mirko, bio si i ostao veliki čovjek", "Čovjek sa srca dva! Malo je ovakvih sportaša i ljudskih gromada", "Volimo te ljudino", "Svaka čast", samo su neki od komentara ispod objave. 

 

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Ključne riječi

Komentara 21

SC
schwantz
09:20 02.01.2023.

Bravo Gospodine Mirko! Svaka čast!

Avatar Keep_calm
Keep_calm
09:31 02.01.2023.

Barem je Mirku srce na pravome mjestu.

DI
dino85
09:36 02.01.2023.

Sad kad krenu oni koji kao fol više vole ljude nego pse. Bravo Mirko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije