Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MMA VELIKANI

FOTO Najbolji MMA borac u povijesti objavio zaboravljene fotografije Cro Copa: Navijači su oduševljeni

Zagreb: Mirko Filipovi? osvojio K-1 World Grand Prix
Igor Kralj/PIXSELL
11.01.2023.
u 08:28

Mirko Filipović i proslavljeni ruski borac bili su veliki rivali tijekom aktivne karijere

Slavni Fedor Emilianenko je po mnogim pratiteljima borilačkog sporta najveći borac svih vremena, a nedavno je odao priznanje velikom protivniku iz PRIDE-a Mirku Filipović. Naš najveći borac svih vremena suočio se s Fedorom 2005. godine u borbi za naslov prvaka PRIDE-a u japanskoj Saitama Areni. Borilački svijet i dalje pamti taj događaj kao jedan od najboljih koji se ikada dogodio u povijesti MMA sporta. 

Na službenom facebook profilu The Last Emperor objavio tri fotografije svojeg nekad velikog suparnika kako radi 'špagu' u dobi od 17, 25 te 44 godine. Treba reći da je Mirko i danas izgleda u formi s 48 godina te nakon preživljenog moždanog udara. 

- Cro Cop sa 17, 25 i 44 godine - stoji u opisu.

- Nikad neću zaboraviti Mirka protiv Wanderleija Silve, koji je buljio u njega poput kakvog ubojice. Cro Cop je bio u antiterorističkoj jedinici specijalne policije. Doslovno je mogao ubiti ljude golim rukama. Ne možeš pobijediti Cro Copa kad je njegova noć - napisao je jedan fan mješovite borbe. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije