Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla potvrda

Miočić i Cormier doznali datum svog novog okršaja: 'Ovo je najveća borba u povijesti'

Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Screenshot/UFC/Fightsite
1/5
09.06.2020.
u 19:27

Još se ne zna mjesto gdje će se ta borilačka priredba održati, a trebao bi biti negdje u SAD-u

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić naslov UFC prvaka branit će protiv Daniela Cormiera! Borilački spektakl dogovoren je za 15. kolovoz i trebala bi biti glavna borba UFC 252 priredbe.

Još se ne zna mjesto gdje će se ta borilačka priredba održati, a trebao bi biti negdje u SAD-u.

Šef UFC-a Dana White potvrdio je tu vijest.

Bit će treći međusobni okršaj Miočića i Cormiera koji bi napokon trebao pokazati tko je najbolji borac na svijetu. Cormier je u srpnju 2018. oduzeo naslov Miočiću nokautiravši ga u prvoj rundi.

Stipe je na uzvrat čekao do kolovoza 2019. kada je u četvrtoj rundi nokautom svladao suparnika i ponovno stigao na tron.

Bila je to njihova posljednja borba, a sada će ponovno ući u oktogon i pokazati tko je najbolji MMA borac u teškoj kategoriji.

Njihovu treću međusobnu borbu potvrdilo je poznati MMA novinar Ariel Helwani, a Brett Okamoto je na svom Twitteru napisao:

'Ovo je najveća borba za titulu u povijesti teške kategorije. Pobjednik je najbolji teškaš svog doba, a gubitnik nije. Ne može biti veće od toga'.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
20:33 09.06.2020.

Ovo ne samo da je najveća borba u povijesti, i sunčevog sustava, već je i najveća borba u sustavu crnih rupa i mlječnog puta.

Avatar patkovic
patkovic
20:39 09.06.2020.

mislim da će opet bit užičko na kraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije