Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MADRIDU

Mektić prvi put u finalu turnira iz Masters serije

Mektić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
12.05.2018.
u 23:27

Mektić i Peya su u polufinalu slavili protiv Kolumbijaca Cabala i Faraha s 6:3, 3:6, 10:3

Hrvatski tenisač Nikola Mektić plasirao se sa svojim partnerom Austrijancem Alexanderom Peyom u finale parova na ATP turniru u Madridu.  

Mektić i Peya su u polufinalu slavili protiv Kolumbijaca Cabala i Faraha s 6:3, 3:6, 10:3, a Nikoli će to biti prvo finale na turnirima iz Masters 1000 serije. Za trofej će se Mektić i Peya boriti protiv američke braće Boba i Mikea Bryana.  

U finale se plasirao i Austrijanac Dominic Thiem koji je nastavio fantastičan niz pobjedom nad Južnoafrikancem Kevinom Andersonom 6:4, 6:2. Thiemu je naš Borna Ćorić servirao za meč, a Austrijanac je na putu do finala svladao, i to u dva seta, i Rafaela Nadala, skinuvši ga tako s ATP-trona, kojeg će u ponedjeljak zauzeti Roger Federer.

Thiem će za naslov igrati protiv Nijemca Alexandera Zvereva koji je sa 6:4, 6:1 bio bolji od Kanađanina Denisa Shapovalova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije