Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE MU

Katastrofa Novaka Đokovića! Ovo mu se nije dogodilo od davne 2006.

Novak Đoković
Foto: Reuters
10.05.2018.
u 17:42

- Tenis je težak sport. Novak i ja znamo koliko je teško "ostati u igri" čitavo vrijeme. Ono što je Novak napravio je nevjerojatno i nastavit će raditi veličanstvene stvari. U to uopće ne sumnjam - rekao je Nadal.

Nekadašnji najbolji tenisač svijeta Novak Đoković svim se silama trudi vratiti na vrh, ali mu zasad ne ide. Jučer je u drugom kolu ATP turnira Masters 1000 serije u Madridu izgubio od Kylea Edmunda sa 3:6, 6:2, 3:6.

Đoković je trenutno 12. igrač svijeta, a nakon poraza u Madridu past će na 18. mjesto što znači još težu poziciju kod ždrijeba turnira. Moguće i da završi na 19. poziciji ako Edmund ostvari dobar rezultat na Mastersu.

Đoković tako loše plasiran nije bio u posljednjih 12 godina. Davnu 2006. završio je na 16. mjestu ATP ljestvice.

A podršku srbijanskom tenisaču dao je prvi tenisač svijeta Rafael Nadal.

- Tenis je težak sport. Novak i ja znamo koliko je teško "ostati u igri" čitavo vrijeme. Ono što je Novak napravio je nevjerojatno i nastavit će raditi veličanstvene stvari. U to uopće ne sumnjam - rekao je Nadal.

Komentara 14

LU
lukivoda
18:47 10.05.2018.

suza suzu stiže što vam je Nole sve niže i niže.Samo neznam kakve to veze ima sa udarnim vijestima u jednom nazovi hrvatskom dnevnom listu

TO
Tony
18:01 10.05.2018.

Ovo su već provokacije. Predlažem bojkot komentara...

QQ
qqq
09:51 11.05.2018.

Svakim danom je sve jasnije da je Nole koristio doping. To je isti tenisač, ali nema više te snage i trke kao prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije