Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriv za poraz

Španjolci 'udarili' po hrvatskom igraču: 'Njegov potez je nevjerojatan'

Real - Barcelona
Foto: Reuters
1/9
23.12.2017.
u 16:44

Ni navijači nisu baš najbolje prihvatili njegovu predstavu pa su pisali loše kritike na društvenim mrežama.

Nogometaši Barcelone sigurno koračaju prema naslovu prvaka Španjolske. Slavljem protiv Reala usred Madrida 3:0 povećali su ionako veliku bodovnu prednost nad glavnim rivalima.

Katalonski klub nakon 17 kola ima devet bodova prednosti ispred Atletica, a ispred četvrtoplasiranog Reala čak 14!

Bila je to utakmica u kojoj je prvi pogodak prelomio susret jer se nakon njega Real potpuno raspao. A (su)krivac za njega je naš Mateo Kovačić koji nije dobro reagirao, pustio je Rakitića da prođe i tako Barci otvorio put do gola.

Real - Barcelona
1/9

Zinedine Zidane hrvatskom je reprezentativcu dao povjerenje od prve minute i povjerio mu zadaću čuvanja Lionela Messija, što je Kova sjajno radio još na početku sezone u utakmicama Superkupa. I danas je bio solidan u pokrivanju Argentinca, ali u već spomenutom trenutku ipak se trebao odvojiti od njega i zaustaviti opasan napad. No, nije to učinio i sada je proglašen glavnim krivcem.

"Barceloni je otvorio cijeli koridor prema golu. Potpuno je nejasno koga je Kovačić čuvao dok je Rakitić jurio prema šesnaestercu, taj potez je nevjerojatan. Ne samo da nije ništa napravio kako bi zaustavio napad Barcelone nego je na kraju dotrčkarao do šesnaesterca u trenutku kad je Roberto odigravao loptu za Suareza", piše španjolska Marca, bliska Realu, koja je upravo njega proglasila najgorim.

Ni navijači nisu baš najbolje prihvatili njegovu predstavu pa se tako sličnih poruka moglo naći i na društvenim mrežama.

Komentara 41

Avatar Idler 3
Idler 3
17:10 23.12.2017.

Nevjerojatno na prvi pogled al i dalje nejasno kak je Raketa mogel sa svoje polovice dojti do kaznenjaka sam i to po sredini terena. Dodal je loptu desno k igraču koji je bil isto sam i kroz dvojicu dodal trećem (isto samom) koji zabija ??? Kova bude razapet jer je stranac i fakat kak tukac sam pratil Messia al i se ostalo v toj akciji je najblaže rečeno nevjerojatno !!!

BI
billynik
17:30 23.12.2017.

Bez veze sad su sve svalili na Kovačića a naši mediji su jedva dočekali da nastave pljuvačinu. Ja sam utakmicu gledao na Skysportu i komentatori su cijelo prvo poluvreme hvalili KOvačića kako je Messija stavio u džep.

MK
marko.kosmicki
17:17 23.12.2017.

sva sreća da im nije kriv umišljeni igrač koji je gle čuda promašio cijelu loptu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije